Horòscop (del 5 a l'11 de setembre)

Tots els articles publicats al bloc de GuiaNupcial i tots els vostres comentaris.

Horòscop (del 5 a l'11 de setembre)

EntradaAutor: Gisela010 » dt. set. 06, 2011 2:31 pm

Horòscop del Centre Parapsicològic Acuario (del 5 a l'11 de setembre de 2011). Què us depara el destí aquest setmana? Què passarà amb el treball?

ARIES (21/3 al 20/4)
Ets capaç de no guardar-li rancor a ningú i això és important per a relacionar-se i buscar el que t’uneix als altres. Treball: si et reclamen més presència i disponibilitat, pensa que pot ser alguna cosa positiva. Estan comptant amb tu.

TAURE (21/4 al 21/5)
Aprofita la setmana per treure’t del damunt les emocions negatives, perquè el canvi de la lluna afavoreix la neteja emocional. Treball: la teva creativitat està molt activada, per emprendre accions enfocades a millorar la qualitat de vida.

BESSONS (22/5 al 21/6)
Com que sempre estàs molt sol·licitada, no tens temps per a aquelles persones que sols veure diàriament i a les quals sembla que no has d’explicar res de nou. Treball: l’obsessió no resol els problemes, els agreuja. Relaxa’t i millorarà.

CRANC (22/6 al 23/7)
Emigrar no és la solució quan es planteja un conflicte que et costa acceptar. Enfronta’t al problema pensant perquè es va generar. Treball: confia que saps el que fas perquè, si mostres inseguretat, et traeixes a tu mateix.

LLEÓ (24/7 al 23/8)
Hi ha assumptes que afecten a les teves relacions i que porten temps sense resoldre’s. En concret, alguns de diners. Donaràs amb la solució; l’amor ho pot tot. Treball: no t’agrada que et controlin, no ho facis tu i dóna marge de confiança.

VERGE (24/8 al 23/9)
Aprofita aquestes bones estones que passes amb els que t’estimen perquè és una sort comptar amb ells. Lliura’t sense reserves. Treball: treu la teva millor inspiració. Vius una època de màxim rendiment i la teva creativitat està en alça.

BALANÇA (24/9 al 23/10)
El planeta Mart a Balança et permet brillar i posar en relleu el teu atractiu, les teves armes de seducció. Et sentiràs dinàmica, amb una energia d’alt voltatge. Treball: pots projectar i meditar, per emprendre aquest projecte nou.

ESCORPÍ (24/10 al 22/11)
Si apostes per la conciliació, fomenta el diàleg constructiu. Pots defensar les teves idees sobre com vols que sigui la teva relació, però fes-ho de manera civilitzada. Treball: deixa que cadascú resolgui els seus problemes a la seva manera.

SAGITARI (23/11 al 21/12)
Pren-te les ofenses com alguna cosa que no va amb tu, com a paraules dites en moments de ràbia i que passen sense deixar petjada. Treball: bon moment per pensar en altres oportunitats laborals. Dissenya estratègies i activa’t.

CAPRICORN (22/12 al 20/1)
Sempre hi ha coses que pots millorar en les teves relacions, i val la pena que ho facis. Descansa totes les hores que necessites. Treball: una situació que et provoca certa ansietat pot ser el detonant d’un conflicte.

AQUARI (21/1 al 19/2)
L’amor és absolutament imprevisible, no pots gestionar-lo. Deixa que la seva màgia t’arribi. La teva energia vital es dispara, aprofita. Treball: els contactes amb empreses fora del teu territori et beneficiaran, has d’estar preparat.

PEIXOS (20/2 al 20/3)
Hi ha detalls que se’t passen per alt i no aprecies els esforços que fan els que t’estimen per millorar la teva qualitat de vida. Treball: se solucionaran problemes, però has de deixar anar llast i expressar les teves emocions, paciència i no desesperis.

font: ACPG / Tot Mataró
No teniu els permisos necessaris per veure els fitxers adjunts d’aquesta entrada.
Gisela010
:: núvia mil·lenària
:: núvia mil·lenària
 
Entrades: 1282
Membre des de: dc. oct. 13, 2010 11:10 am

Torna a: El Bloc de GuiaNupcial

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 5 visitants
cron