Pàgina 1 de 1

Consells per mantenir coll i escot en perfecte estat

EntradaPublicat: dl. maig 22, 2017 10:11 am
Autor: Gisela010
L'escot és una de les zones del cos més sensuals i també més vulnerables. A la primavera, quan les peces s'alleugereixen i presumim de coll i escot, és quan ens adonem del seu veritable estat després d'haver amagat a l'hivern sota mocadors i jerseis de coll alt. Tenir cura adequadament aquesta pell tan delicada és l'únic camí per frenar el seu envelliment i preservar la seva bellesa.

Fràgil i delicada
Coll i escot presenten una pell més fina, amb menys glàndules sebàcies i menys quantitat de teixit adipós i conjuntiu. Aquestes característiques afavoreixen la ràpida aparició d'arrugues i flacciditat.

També el doble mentó o papada troben el lloc idoni per instal·lar-se sota el mentó, amb la consegüent pèrdua de definició de l'oval facial. El baix nivell de melanina de la pell d'aquesta zona propicia l'aparició de taques, ja que la seva capacitat defensiva enfront de les radiacions ultraviolades és menor.

Gestos imprescindibles
Malgrat la seva fragilitat, la pell del coll i de l'escot respon molt bé als tractaments estètics que se li dediquen. Com cura cosmètica diària és important el desmaquillatge de la zona amb productes delicats que no ressequin la pell i l'aplicació de productes específics des de la barbeta fins al naixement del pit, el que ajudarà a mantenir la pell suau, llisa i bella.

Com a mesura de precaució és imprescindible protegir la pell sempre que estigui exposada al sol per evitar l'aparició de taques. Si aquestes ja han fet la seva aparició, planteja't iniciar un tractament aclarant per esborrar-les. Una exfoliació suau setmanal i l'aplicació de màscares hidratants, antiarrugues o despigmentants, segons el cas, completaran les cures a casa.

Tips per mantenir coll i escot en perfecte estat

- Mantenir l'esquena recta influeix directament en la bellesa del coll i de l'escot.
- El sostenidor adequat no tan sols ajuda a prevenir la flacciditat dels pits sinó que també incideix en mantenir llisa la pell de l'escot.
- Per tractar la flacciditat, les cremes s'han d'aplicar amb passades ascendents, circulars i suaus (sense desplaçar el teixit) per aconseguir que els productes penetrin alhora que realitzem un massatge lífting.
- Una opció per utilitzar les cremes nutritives de nit és aplicar-les a manera de mascaretes, deixant-les actuar almenys durant 20 minuts, ja que són molt riques en principis actius i per tant, no s'ha de prescindir-ne. Un tractament molt efectiu per recuperar la pell de coll i escot amb símptomes d'envelliment (ratlletes verticals, deshidratació) és estendre una capa gruixuda de crema de nit i cobrir amb un film osmòtic (plàstic). Deixar-lo en exposició 30 minuts.
- És aconsellable dormir amb un coixí baix perquè el coll romangui estirat mentre dormim.
- Aplicar el maquillatge des del rostre cap al escot a través del coll fins l'escot embelleix, unifica la pell i evita l'efecte "màscara" que es produeix si el fons s'aplica només fins a la barbeta.

Font: AMIC / Belleza Activa

Imatge