Una situació delicada

Preguntes a les ja casades.

EntradaAutor: chikita » dc. gen. 10, 2007 4:12 pm

hola!!mi amiga tiene un caso parecido.y cuando ella se caso puso a sus padres juntos en la mesa`presindecial,y a las respectivas parejas sentadas con la familia de cada uno.
www.nuvis.org/yoliruben

PERO Q DIA MAS BONITO!!YOLI&RUBEN
Avatar de l’usuari
chikita
:: núvia de bronze
:: núvia de bronze
 
Entrades: 1632
Membre des de: dl. oct. 02, 2006 8:39 am
Ubicació: sant celoni-gava

EntradaAutor: cavall de foc » dc. gen. 10, 2007 7:10 pm

Sabeu quin és el problema de parlar amb els pares?? doncs que no voldran dir res que pensen que influirà en la meua decisió, perquè ells voldran que jo faça el que haja de fer i no voldran ficar-se pel mig. I encara que pensen una cosa doncs no me la diran (i menys mon pare, que té molt poca confiança per parlar-me). En fi, com que hi ha temps... seguirem ruminat :o-o: .

I gracias chikita por tu información, también es una opción.

:hmm::
Avatar de l’usuari
cavall de foc
 
Entrades: 31
Membre des de: dc. gen. 03, 2007 8:14 pm

EntradaAutor: Lina » dc. gen. 10, 2007 8:45 pm

De totes maneres, tot i que tinguis diferents opcions, jo crec que el millor es parlar-ho, de vegades ens pensem que serà d´una manera i és d´una altre, falta que pensis que algu els hi anirà més bé i es tot el contrari. Són els teus pares, segur que trobeu una manera en el que tots hi esteu a gust. Nosaltres la vam trobar, ens imaginàvem solucions però realment no la vam trobar fins que vam parlar amb els seus pares i vam saber realment el que pensaven, tot i que la decisió final es teva, és la manera de saber que pensen i de trobar una solució que vagi bé a tots.
Intento, no hi perds res per saber que en pensen!!!!
Avatar de l’usuari
Lina
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 115
Membre des de: dt. feb. 07, 2006 11:40 pm

EntradaAutor: Tere de Chamberi » dj. gen. 11, 2007 9:48 am

Te agradezco la traducción guapa, entonces eres valenciana??. EL año pasado fui a mis primeras fallas, me encanto que ciudad. En mi luna de miel por octubre del 2005 pase de largo, camino a Murcia pero me prometi volver, y asin lo hice.

AL grano: ENTIENDO MUY BIEN TU DILEMA, MI TEORIA ES PURA PRACTICA Y PARA MUESTRA TE COMENTO LO QUE NOS PASO PRECISAMENTE A MI TORETE-SE LLAMA LUIS, LA COSTUMBRE DE LLAMARLE ASIN POR EL FORO- Y A MI EN NUESTR BODA.

LOS PADRES DE TORETE ESTAN DIVORCIADOS DESDE HACE AÑOS, PRECISAMENTE FUE LA SEGUNDA PAREJA EN ESPAÑA EN DIVORCIARSE. ERAN LA TIPICA PAREJA GUAPA, CON ESTILO, CON DINERO Y POSICION, PERO SIN AMOR. TUVIERON A MI TORETE POR CABEZONERIA DE MI SUEGRA, POCO TIEMPO DESPUES EL DIVORCIO, OMITO LA HISTORIA PORQUE ES REALMENTE TRISTE Y AGUNTIOSA, PERO TIENE MUCHO QUE VER CON LO QUE PASO EN LA BODA, TAMBIEN EN LA VIDA DE MI TORETE.

MI SUEGRA TIENE TRASTORNO DE LA PERSONALIDAD, CON ALCOHOLISMO -AFORTUNADAMENTE MUCHOS MEJOR DESDE HACE 2 AÑOS PARA ACA- NOSOTROS LE LLEVAMOS SU PATRIMONIO, MI SUEGRO TIENE NOVIA DESDE HACE 25 AÑOS. CON ESTOS ANTECEDENTES IMAGINA EL NERVIOSISMO QUE TENIAMOS, JUNTARLES A AMBOS, NO SE VEIAN DESDE 1989.

LLEGO EL DIA DE LA BODA, MI SUEGRA SE COMPORTO CON UNA GRAN SEÑORA, QUE LO ES, SOLO EL TEMA QUE TIENE LA POBRE, LA TRAJERON DE LA FINCA UNOS CONOCIDOS -VIVE EN UN PUEBLO DE TOLEDO-, MI SUEGRO CUANDO LA VIO SE QUEDO DE PIEDRA, POR LO AJADA Y CAMBIADA QUE ESTABA, ERA UNA MUJER DE UNA BELLEZA INCREIBLE. NOSOTROS Y MI FAMILIA, MAS LOS POCOS AMIGOS QUE PUDIERON VENIR, ESTUVIMOS PENDIENTES DE ELLA.

MI SUEGRO TUVO UNOS DEMANES MUY FEOS CON SU EXMUJER, EJEMPLO, AL ESPERAR EN LA SALA DEL JUZGADO AL JUEZ, LA MUJER NO SABIA DONDE PONERSE, EL TIO LA DIJO "COLOCATE AHI", COMO SI FUERA UN ANIMAL, PERO LO QUE NO SABIA ERA LO ORGULLOSA Y FELIZ QUE ERA, ACTUANDO DE TESTIGO EN NUESTRA BODA, MI PADRE COMO EL OTRO TESTIGO, PENDIENTE DE MI SUEGRA. LA MUJER SE SINTIO MUY ARROPADA.

CUANDO SALIMOS YA DEL JUZGADO, SE ENCARGARON DE ELLA LOS CONOCIDOS, MIENTRAS UNO DE MIS HERMANOS MAYORES NOS LLEVABA EN SU COCHE, PRECIOSO POR CIERTO.

AL LLEGAR AL RESTAURANTE, LO PRIMERO QUE HICIMOS FUE ESTAR CON ELLA, LA MESA ERA TIPO MESON ALARGADA PARA 25 PERSONAS QUE ERAMOS, YO ME SENTE ENFRENTE DE MI SUEGRO CON SU NOVIA ENFRENTE DE MI PADRE, MI SUEGRA AL LADO DE MI TORETE. LA MUJER APENAS COMIA DE LA EMOCION QUE TENIA, MI SUEGRO ERA TODO FALSEDAD Y BUENAS MANERAS. MIS HERMANOS Y AMIGOS ESTUVIERON MUY CARIÑOSOS CON MI SUEGRA.

DESPUES NOS FUIMOS A UNA TERRAZA A TOMAR UN REFRESCO, Y MI SUEGRA VIENDO EL PANORAMA SE ARRIMO A UNO DE MIS HERMANOS, Y SE SENTO CON ELLOS Y MIS AMIGOS, SE PASO MUY BIEN.

EN LA SESION DE FOTOS, SE VE CLARAMENTE LA TALLA DE MI SUEGRO Y MI SUEGRA, DE TAL FORMA QUE A ELLA LA LLAMO MAMA Y A EL MI SUEGRO.NO OBSTANTE SE SUPO COMPORTAR, MAS QUE NADA PORQUE CONOCE EL CARACTER DE MI TORETE, BASTANTE DESAGRAVIO NOS HIZO LA FAMILIA PATERNA CON NO VENIR CASI NADIE, -MI SUEGRO Y UN PRIMO-. PORQUE NO ERA DIGNA DE MI TORETE.

Te voy a poner unas fotos para que lo comprendas aún mejor.

EN resumidas cuentas mi niña, TU INVITA A LOS 2, SI DE VERDAD TE QUIEREN HARAN LO MEJOR QUE PUEDA PARA QUE PASES TU DIA COMO REALMENTE TE MERECES. POR SUPUESTO MANTEN UNA CHARLA CON ELLOS COMO DIJO MIRITA, Y DEJA LAS COSAS MUY CLARAS. SINO LAS PAREJAS FUERA DE LA MESAS PRESIDENCIAL Y TUS PADRES CON VOSOTROS. CUALQUIER DUDA MANDAME UNA PRVI
Imatge
Avatar de l’usuari
Tere de Chamberi
:: núvia d'or
:: núvia d'or
 
Entrades: 3381
Membre des de: dv. feb. 11, 2005 1:08 pm
Ubicació: Madrid

EntradaAutor: Tere de Chamberi » dj. gen. 11, 2007 9:56 am

COmo no tengo tiempo ahora, y quiero que veas las imagenes -ya lo dicen una imagen vale mas que mil palabras. te pongo el post de mi boda.

besitos hermosa,

viewtopic.php?t=3426&start=0
Imatge
Avatar de l’usuari
Tere de Chamberi
:: núvia d'or
:: núvia d'or
 
Entrades: 3381
Membre des de: dv. feb. 11, 2005 1:08 pm
Ubicació: Madrid

EntradaAutor: Cardonina » dj. gen. 11, 2007 9:57 am

Aiixxx, Carol, quin embolic a vegades, oi???

Jo nomes he anat a un casament amb aquesta situacio, i ells van seure als pares amb les parelles a la taula presidencial, de manera que eren 8. Suposo que no es devien portar malament entre ells, perque si no hagues estat massa forçat...

Si al final parles amb els teus pares, els hi dius clarament, que els hi demanes per saber la opinió i com ells es sentiran mes comodes. si et diuen que facis el que creguis, doncs ho fas, els hi dius com els posaras i que el dia del teu casament no vols ni una mala cara...

al casament d'un cosi, una cosina d'ella es va posar a plorar per la taula on l'havien posat... l'haguessim matat entre tots!!!!!

en fi, qeu es el vostre dia, i qui ha d'estar be sou vosaltres dos

molts anims, i segur que al final tot surt be!!!!!
Avatar de l’usuari
Cardonina
:: núvia d'or
:: núvia d'or
 
Entrades: 3272
Membre des de: dt. juny 07, 2005 1:58 pm

EntradaAutor: cavall de foc » dj. gen. 11, 2007 10:24 pm

Tere, corazón!!! !que pasada de boda, de fotos y de todo! que quieres que te diga MUCHISIMAS FELICIDADES!! me das una envidia terrible. Tu marido y tu estais insuperablemente guapos y radiantes.

La verdad es que nosotros también nos casaremos por lo civil y me ha hecho mucha ilusión tus fotos perque nosotros pensabamos hacer una celebración muy parecida a la vuestra, con poquilla gente. La verdad es que estar todos en una misma mesa me parece estupendo.

También me han gustado mucho vuestros trajes (yo soy de ese estilo también, sencillito). Y me alegro mucho que tus suegros pudieran estar de manera civilizada y que todo saliera bien.

En fin reina, no se que más te puedo decir, que ya me gustaria que mi boda saliera la mitad de bien que la vuestra; aunque lo más importante ya lo tengo, a mi golfete, que lo quiero más que nada en el mundo.

Pues muchas gracias por ser tan amable y contarme tu experiencia, si tengo alguna duda ya te consultaré (con tu permiso).

Un besazo enorme y enhorabuena a los dos.

Por cierto, soys unos fotografos magnificos, las fotos de san sebastian también son preciosas. Adéu!!
Avatar de l’usuari
cavall de foc
 
Entrades: 31
Membre des de: dc. gen. 03, 2007 8:14 pm

EntradaAutor: VANESSITA » dl. gen. 15, 2007 12:48 pm

CAVALL DE FOC, HAS VUELTO A HABLAR CON ALGUNO DE LOS 2? SABES YA ALGO DE COMO IRÁ TODO?
<img src='http://www.para-pronto.com/img_perso/11898535731326575669.jpg' border=0><img src='http://www.para-pronto.com/3807210-1189853573.png' border=0>
www.nuvis.org/vanessairaul2007
Avatar de l’usuari
VANESSITA
:: núvia de platí
:: núvia de platí
 
Entrades: 4945
Membre des de: dc. des. 21, 2005 5:41 pm

EntradaAutor: cavall de foc » dl. gen. 15, 2007 5:29 pm

Hola,

no, no he vuelto a hablar con ninguno porque prefiero dejar que pase un tiempo primero. La mujer de mi padre es muy problemática y a mi familia le está haciendo la vida imposible, así que por el bien de todos creo que voy a decidir dejarla fuera, porque la cosa pasa de castaño a oscuro. En fin xiquilla, poco a poco, ya iré contando como va la cosa.

Besitos!! :-()-)
Avatar de l’usuari
cavall de foc
 
Entrades: 31
Membre des de: dc. gen. 03, 2007 8:14 pm

EntradaAutor: Visitant » dl. gen. 15, 2007 8:53 pm

Ja ens aniràs informant :-()-) :-()-) :-()-)

No oblidis que és el teu dia i que has de sentir-te completament feliç i estar rodejada de la gent que estimes :-()-)
Visitant
 

EntradaAutor: VANESSITA » dt. gen. 16, 2007 9:31 am

SI, AIXÓ ES VERITAT! JO TINC UNA TAULA DE 12 DAVANT DE LAS DELS NUVIS QUE EM FAN POOOOOORRRR
<img src='http://www.para-pronto.com/img_perso/11898535731326575669.jpg' border=0><img src='http://www.para-pronto.com/3807210-1189853573.png' border=0>
www.nuvis.org/vanessairaul2007
Avatar de l’usuari
VANESSITA
:: núvia de platí
:: núvia de platí
 
Entrades: 4945
Membre des de: dc. des. 21, 2005 5:41 pm

EntradaAutor: Maddy » dt. gen. 16, 2007 2:33 pm

home, no sé si us servirà però jo l'altra dia vaig veure en el progrma aquest planes de boda del people&arts, el que aquells 2 paios t'organitzen la boda, que la parella també estava molt preocupada perque els pares de tots 2 estaven separats. Finalment, com el programa és italià, van dir que havien optar per una tradició italiana de fa molt de temps però que ara per l moda anglosaxona no s'usa que consisteix en que el nuvis tenen la seva pròpia taula on seuen ells dos sols.
de la manera que els hi van decorar quedava molt bonica la taula, a més que estaven propers a les altres taules. no sé, si veieu que és impossible això de reunir al vostres pares o si no us veieu amb cor de parlar-hi, sempre podeu dir que tenieu pensada de fer servir aquesta tradició des de fa molt temps!!!
Maddy
:: meganúvia
:: meganúvia
 
Entrades: 8086
Membre des de: dj. abr. 07, 2005 10:32 am

EntradaAutor: NiNNa » dt. gen. 16, 2007 8:27 pm

PERÒ POTSER ÉS UNA MICA TRIST AIXÒ, NO? :-/ :o-o: no sé, jo no m'he casat mai..... :o-o: :o-o: :o-o:
NiNNa
Avatar de l’usuari
NiNNa
:: núvia d'or
:: núvia d'or
 
Entrades: 3038
Membre des de: dv. ago. 25, 2006 1:59 am

EntradaAutor: cavall de foc » dt. gen. 16, 2007 8:50 pm

Jo havia pensat també l'opció de posar una taula, o un parell, molt llargues; com que no serem molta gent doncs d'aquesta manera ma mare i mon pare podrien seure en la taula nostra i alhora n'hauria més gent.

El problema el tinc amb la dona de mon pare, que com ja he comentat està barallada amb tota la família i clar,... com que ningú la suporta doncs em sap greu clavar-la enmig i que es cree un mal rotllo. Però ja dic, si continua la cosa com fins ara la deixe fora, perquè s'ho està guanyant.

Un petonàs a totes!! :-()-)
Avatar de l’usuari
cavall de foc
 
Entrades: 31
Membre des de: dc. gen. 03, 2007 8:14 pm

EntradaAutor: Visitant » dt. gen. 16, 2007 8:50 pm

M'encanta aquest programa, jajaja

I mira, no és mala idea :-)) :-)) :-)) :-))
Visitant
 

EntradaAutor: Maddy » dv. gen. 19, 2007 3:02 pm

jeje Cuque!! a mi también, sempre que puc el miro!!! a vegades fan unes coses xules i d'altres més pomposes!!!
Maddy
:: meganúvia
:: meganúvia
 
Entrades: 8086
Membre des de: dj. abr. 07, 2005 10:32 am

Anterior

Torna a: Consultes

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant