Deu consells per elevar els glutis, sense necessitat de ciru

Tots els articles publicats al bloc de GuiaNupcial i tots els vostres comentaris.

Deu consells per elevar els glutis, sense necessitat de ciru

EntradaAutor: Gisela010 » dt. abr. 03, 2018 10:43 am

No ens hem d'enganyar: tenir un cul ben posat és molt sexy. Si has estat beneïda o beneït amb uns glutis atractiu, felicitats! Si no és així, t'oferim 10 consells molt efectius per elevar els glutis.

Cada vegada és més freqüent veure en consulta homes i dones que sol·liciten una intervenció professional per ressaltar els seus glutis, perquè malauradament cauen i no sempre és fàcil aixecar-los o recol·locar-los. Aquests són els consells per elevar els glutis sense passar per una intervenció estètica:

- Un clàssic efectiu. Cal habituar-se a fer esquat, gambades i puntades posteriors de gluti; costen però són el més efectiu. Amb 3 sèries diàries de 30 cadascuna, seria perfecte... Però cal recordar ser constant per notar els resultats.
- Plantejar-se un repte. Substituir l'ascensor per les escales i fer-ho també amb les escales mecàniques. És un exercici senzill que animarà a superar-se dia a dia. En pocs mesos els glutis es resituen.
- Contraure els glutis sempre que es pugui. Asseguda a l'oficina, als semàfors, embussos... etc Qualsevol excusa és bona per contraure aquesta musculatura!
- Passejar. Ara que ja fa bon temps... No hi ha excusa que valgui. Està comprovat que caminar, almenys, 30 minuts diaris redueix el volum de greix acumulat en aquesta zona tan conflictiva. Digues adéu al transport públic, i estira les cames allà on vagis!
- Cuidar l'alimentació. El 70% de l'aparença del cos està en la dieta. Ens hauríem de divorciar del sucre, el cafè o l'excés de fruita, has llegit bé! Algunes fruites i verdures són falsos amics perquè t'inflen. És el moment perfecte per fer-se fan del te verd, la pinya o les sardines, rics en antioxidants i amb un bon efecte diürètic que manté a ratlla l'organisme.
- Beure aigua. La hidratació és fonamental per aconseguir una aparença esplèndida. Beure dos litres d'aigua diaris millora la pell notablement, alhora que evita la retenció de líquids.
- No abusar de peces massa ajustades. Els pantalons ajustats són un dels majors enemics de la cel·lulitis perquè no deixen respirar a la pell i l'estrenyen, deixant un rastre molt difícil d'eliminar després. Per això, roba més solta i adaptada al cos és la millor opció, la teva pell ho agrairà!
- Dutxa d'aigua freda. Semblarà una bogeria, però prova amb els canvis de temperatura i pressió de l'aigua en les teves cames i glutis, adéu inflor!
- Fes massatges. Diàriament mobilitzar la zona amb massatges i hidratació (moviments circulars i sempre cap amunt) la constància és primordial.
- "La paciència és la mare de totes les ciències". Parlem d'un procés segur, però esforçat i lent, on la perseverança i el sacrifici són fonamentals.

Font: AMIC / Belleza Activa

Imatge
Gisela010
:: núvia mil·lenària
:: núvia mil·lenària
 
Entrades: 1282
Membre des de: dc. oct. 13, 2010 11:10 am

Torna a: El Bloc de GuiaNupcial

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants
cron