La influència dels astres (del 26 de juny al 3 de juliol)

Tots els articles publicats al bloc de GuiaNupcial i tots els vostres comentaris.

La influència dels astres (del 26 de juny al 3 de juliol)

EntradaAutor: Gisela010 » dc. juny 29, 2016 8:59 am

La influència dels astres en la teva vida (del 26 de juny al 3 de juliol de 2016). Què us depara el futur per aquesta setmana? Què passarà amb la feina? Descobriu-ho!!

ÀRIES:
és molt possible que tingueu diferències amb la parella, tot vindrà de que estareu molt inestables i canviareu molt sovint de pensament. Estaria bé que miréssiu d’estar més segurs del que penseu, així tot serà més fàcil. Tindreu la decisió de trencar amb coses i llençar altres que no teniu ganes de guardar o recordar. Fer neteja, de vegades, va molt bé i ajuda a refrescar els pensaments i els sentiments.

TAURE: els vostres sentiments estaran molt lligats amb la imaginació i això us farà estar una mica distrets. No ha de ser un problema, a menys que aquesta distracció sigui massa exagerada i us deixeu de fixar en la carretera si conduïu o en la feina el que estigueu fent. També us donarà per sentir més del que hi ha en realitat i això us pot portar algun maldecap creient que algú s'ha fixat en vosaltres i no serà així.

BESSONS: necessitareu treballar i fer coses amb les que us sentiu realitzats i creatius. Això està molt bé, sempre i quan no us exigiu massa i acabeu malament per quelcom que ha de ser diversió. No penseu més enllà, mireu de pensar en el que esteu fent en aquest moment. En el plànol personal podreu solucionar aspectes relacionats amb la parella i la feina, on podreu parlar del que vulgueu.

CRANC: estareu molt riallers i trobareu fàcilment la manera de fer riure a la gent i estar a gust amb ells sense fer cap esforç. La vostra part romàntica us farà ser i estar amb alegria a tot arreu. Ara bé, us haureu d'esforçar més en el camp de la feina perquè hi haurà moments en els quals la concentració serà molt important i us costarà. Si en sou conscients us serà més fàcil controlar ho. Poseu hi ganes i afecte.

LLEÓ: estareu molt actius sexualment parlant. Això us pot fer estar una mica esvarats i necessitareu controlar-vos per no tenir problemes. Bàsicament podríeu confondre els vostres sentiments i posar-vos en un compromís sense motiu. A casa us advertiran però vosaltres no en fareu ni cas. Heu de pensar que, per norma general, la família sempre busca el vostre bé, o sigui que no estaria malament que els escoltéssiu, si més no per a reflexionar.

VERGE: excepte amb els diners, la resta us anirà la mar de bé i ho heu d'aprofitar: si us agrada viatjar és un bon moment per fer-ho i gaudir plenament, fins i tot és important per aprendre i obrir-vos pas a conèixer gent nova. A banda d'això, estaria bé que estudiéssiu una mica aquests dies. La lectura i la facilitat d’aprendre serà important i és bo impregnar-se del que un necessiti.

BALANÇA: necessitareu estar una mica centrats amb la mare, recordant el que us ha ensenyat,com ho heu aprés i de quina manera us pot ajudar la seva saviesa i experiència. Moltes vegades deixem de banda el que ens ensenyen perquè no valorem qui ens ho ensenya i hem de pensar que tothom pot ser el nostre mestre per petita cosa que aprenguem d’ells. És molt bo aprendre, sobretot, a valorar als altres.

ESCORPÍ: en el camp de les amistats us faran posar una mica dels nervis ja que no us entendran i tindran la facilitat de posar-vos pals a les rodes. Us proposo que al llarg d'aquests dies no feu massa cas dels comentaris dels amics per evitar enrabiades absurdes i agafeu-vos-ho com una broma de mal gust, no cal enfadar-se per tonteries. De fet, si feu servir les vostres energies per fer coses que us agradin serà genial.

SAGITARI: Encara que les coses vagin una mica lentes, serà complicat solucionar-les no us capfiqueu perquè no cal. A vegades és important deixar que passi el temps i, després, tot torna al seu lloc. Estareu molt comercials i us sortirà de dins fer negoci amb tot: vendre i comprar us encantarà. Però heu d'anar en compte amb els diners que no hi podeu jugar, no us emocioneu perquè després gasteu massa.

CAPRICORN: agafareu molta consciència de les vostres responsabilitats i, potser per aquest motiu, estareu més seriosos del que és habitual. Però no es un problema, senzillament és una necessitat. Quan ho tingueu tot controlat us sentireu molt millor. Podreu tenir dubtes sobre el vostre estat emocional, però és passatger, no hi ha canvis previstos ni sobtats. Viatjar us aniria perfecte, encara que no cal que marxeu gaire lluny.

AQUARI: seran un dies per acabar de pagar coses i deixar temes tancats, que va perfecte per a la vostra tranquil·litat, encara que us costi estar ben tranquils. De totes maneres el més marcat per a vosaltres serà el tema de la vostra llar. Voldreu arreglar coses, canviar-les de lloc, pintar, reformar i, sobretot, organitzar-ho tot perquè les coses vagin millor. Sempre és bo renovar-se i, amb això, obrir camins nous.

PEIXOS: estareu amb les piles a dalt de tot per fer esvarar a tothom, sabreu convèncer a tothom perquè s'apuntin a les vostres animalades. Serà divertit però heu d'anar en compte perquè hi ha el perill de fer-vos mal o de fer-li mal a algú sense voler. Sigueu una mica prudents. D’altra banda, ho teniu molt bé en el camp de l'amor, us podeu enamorar fàcilment i sereu tant romàntics que podreu enamorar a tothom.


Per: l’ Imma del destí
Email: bruixot_r@hotmail.com

Font: Imma del Destí / Reclam Osona / AMIC

Imatge
Gisela010
:: núvia mil·lenària
:: núvia mil·lenària
 
Entrades: 1282
Membre des de: dc. oct. 13, 2010 11:10 am

Torna a: El Bloc de GuiaNupcial

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 32 visitants
cron