Viatge de noces!

Ens casem el pròxim any!!

Viatge de noces!

EntradaAutor: Bambina » dc. oct. 07, 2015 3:29 pm

Hola a tothom!

Com porteu els preparatius? Nosaltres ja tenim algunes cosetes, i ara estem mirant el viatge! A on aneu vosaltres? Idees vaaaa!! Nosaltres en principi anirem a Illa Maurici, pq tenim una nena i creiem que és un bon destí familiar! Algú hi ha estat? opinions? =0-0-)

Gràcies!!
Bambina
 
Entrades: 23
Membre des de: dl. maig 25, 2015 4:13 pm

Re: Viatge de noces!

EntradaAutor: SiaBrown » dc. gen. 27, 2016 10:50 pm

Ais, enganxo el que havia posat en el post de Bodes 2015 de viatge de noces....
or: SiaBrown » dc. gen. 27, 2016 10:44 pm

Hola! Nosaltres ens casem akest maig.... falten 4 mesos!!! I no sabem on anar ni tenim reservat res....com veieu ens ho hem pres amb molta calma!!!!
Nosaltres apenes viatgem.... potser fa 5anys que no agafem un avió. I crec que amb el temps li he agafat por a volar, per totes les noticies que escoltes a la tele... em fa por. A la meva parella mai li ha agradat mass volar tampoc. El tema és que x aquest motiu no ens ve de gust passar-nos 5 hores (o més!!) a lavió. Per això descartem molts destins clar.
Això, sumat que no tinc un graaan pressupost (maxim 3.000 per tots dos....) haviem vist la illa de Madeira, Portugal. Però també sembla una destinació de pa sucat amb oli.....no ho sé.
També he vist La Toscana, però no sabria massa bé x on començar a mirar.... La idea de fer un creuer no em convenç massa, però potser és lo fàcil pq ja t'organitzen el viatge..... Jo en vaig fer un de fi de carrera x Italia i illes gregues i em va molar molt, però per anar a fer gresca... de viatge de noces amb la parella no ho sé.
Rivera Maya jo ho tenia super descartat, primer pq ho veig lluny, i segon perquè hi va tanta gent de vacances un estiu qualsevol, que és com que sona a poc.... ara lo que es porta son viatges grans com NY, Japó, Tailandia.... com heu dit doncs sembla que RM sigui una tonteria...però fins i tot jo mateixa ho veig com poca cosa. Però d'altra banda un ha de fer amb el que té, i és el que dieu, ens ho oagurm nosaltres i hem de ser realistes.
Aixi que no se que fer.... si algu em pogués orientar.... segurament acabarem a Madeira, que pots fer tota la illa en una setmana, hi ha platges, natura.... és el que busquem crec. No som de grans ciutats. Però La toscana ho veig taaaaan maco!!! I RM si trobés una oferta... llegint el que dieu potser ho agafariem... no ho sé.
Volia dir també que a mi tp em ve de gusta nar a un país com Tailandia, India....aquestes destinacions on la població viu en la miseria....no em ve de gus, no em fa il.lusió.
En fi, perdó per la parrafada.... :-()-)
Edito per dir que també se mocurreix anar a Paris o una ciutat europea més humil, i quan economicament puguem ja hi anirem a aquests llocs. O no, perque tampoc em criden l'atenció. Està clar que no a tota ens ha d'agradar el mateix. :hmm::

No ho sé, eatic molt desorientada!,, (podeu intuir que la meva parella ho ha deixat a les meves mans....)
SiaBrown
 
Entrades: 5
Membre des de: dg. gen. 24, 2016 2:21 pm

Re: Viatge de noces!

EntradaAutor: SiaBrown » dt. feb. 02, 2016 12:33 am

Tenim un destí bastant clar: Cerdeña!!!!!!! :-)ok:
SiaBrown
 
Entrades: 5
Membre des de: dg. gen. 24, 2016 2:21 pm

Re: Viatge de noces!

EntradaAutor: Bambina » dt. feb. 09, 2016 6:22 pm

Cerdeña diuen que és súuuper bonic!!! ::love::

Nosaltres ja tenim el viatge! Finalment fem Maurici! Quines ganes de marxaaaar!! >.-<:
Bambina
 
Entrades: 23
Membre des de: dl. maig 25, 2015 4:13 pm

Re: Viatge de noces!

EntradaAutor: SiaBrown » dv. feb. 12, 2016 3:35 pm

Que bé Bambina!!! >.-<:
SiaBrown
 
Entrades: 5
Membre des de: dg. gen. 24, 2016 2:21 pm

Re: Viatge de noces!

EntradaAutor: Iolins » dc. feb. 24, 2016 6:54 pm

Hola, noies! Sembla que som les 3 úniques usuàries :-( Doncs res, que m'agraden molt els vostres destins, encara que no he estat a cap dels dos. La Toscana també és una molt bona opció, jo hi vaig estar fa dos estius i té de tot: paisatges, arquitectura, bon menjar... Casant-vos al maig molt millor pq a l'agost hi havia molts turistes a les ciutats grans i mitjanes. Jo em vaig quedar amb les ganes d'anar a la costa amalfitana i a l'illa de Capri. Però igualment la zona costera de La Spezia és molt bonica ::love:: I de Maurici ja ens explicaràs, Bambina, n'he sentit a parlar mooolt bé dels paisatges!

Nosaltres encara no ho tenim massa clar però segurament acabem al sud-est asiàtic. Tampoc m'apassiona anar a països més pobres però per altra banda hi ha coses que vull veure un cop a la vida i penso que millor ara que d'aquí uns anys. Que vulguis que no, et vas acostumant a viatges més còmodes i tal... A veure, properament hem de reservar, que ja queda poc!
Imatge
Avatar de l’usuari
Iolins
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 174
Membre des de: dg. set. 21, 2014 8:41 pm

Re: Viatge de noces!

EntradaAutor: Bambina » dc. feb. 24, 2016 7:51 pm

Hola iolins!!!

No t'agrada viatjar a països més pobres? Jo crec que és súper enriquidor!! Nosaltres vam escollir Maurici pq anem amb la nena, però sino m'hauria agradat anar méeeeees lluny!

Com va l'elecció, SiaBrown? Ja us heu decidit? Estic d'acord en què la Toscana en ple agost pot ser la mort total...
Bambina
 
Entrades: 23
Membre des de: dl. maig 25, 2015 4:13 pm

Re: Viatge de noces!

EntradaAutor: Iolins » dc. març 02, 2016 10:15 pm

Bé, no acostuma a ser la nostra primera elecció. Però en canvi del Marroc en vam tornar encantats... I algun dia m'agradaria anar a l'Índia però no ho sé, he sentit tantes opinions diferents... A veure què acabem fent però segurament sigui Sud-est asiàtic. Que hi has estat tu, Bambina?
Imatge
Avatar de l’usuari
Iolins
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 174
Membre des de: dg. set. 21, 2014 8:41 pm

Re: Viatge de noces!

EntradaAutor: Bambina » dv. març 11, 2016 5:52 pm

Que vaaa! Tunísia i Caribo com a molt al sud, he anat! Però m'agradaria molt viatjar a països ben diferents! M'agrada el xoc cultural, és uan bona manera d'apreciar el que tenim aquí! El que passa és que tenim una nena petita i ara per ara ho hem d'aparcar, pq amb ella impossible! Ens haurem de conformar amb Disneyland >.-<:
Bambina
 
Entrades: 23
Membre des de: dl. maig 25, 2015 4:13 pm

Re: Viatge de noces!

EntradaAutor: AiC2016 » dc. març 16, 2016 10:41 pm

Hola!

Nosaltres hem triat Riviera Maya, ja que cap dels dos hem estat i sempre ens ha vingut a la ment com un lloc paradisíac. Anirem a principis de juny, just després de la boda (ens casem el 4!!!). Em trobat que es poden fer força activitats com nedar amb dofins i fer rutes per les runes maies. Algú hi ha estat? Agraïríem si teniu cap recomenació. Hem vist que és una destinació molt atractiva entre els joves, esperem que no estigui plena d'universitaris borratxos.

Ens ho hem mirat en aquest web encara que ens falta decidir sobre les activitats: http://cancunvacaciones.com/paquetes/index.htm

Gràcies amics!!!

A. i C.
Avatar de l’usuari
AiC2016
 
Entrades: 6
Membre des de: dc. març 16, 2016 12:57 pm


Torna a: Bodas 2016

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
cron