La influència dels astres (del 29 de febrer al 6 de març)

Tots els articles publicats al bloc de GuiaNupcial i tots els vostres comentaris.

La influència dels astres (del 29 de febrer al 6 de març)

EntradaAutor: Gisela010 » dt. març 01, 2016 10:36 am

La influència dels astres en la teva vida (del 29 de febrer al 6 de març de 2016). Què us depara el futur per aquesta setmana? Què passarà amb la feina? Descobriu-ho!!

ÀRIES:
Aneu molt en compte amb la feina, ja que hi poden haver canvis inesperats que us poden trasbalsar força. Intenteu tenir molta paciència i, sobretot, anar amb compte amb el que digueu. D’altra banda, les coses de casa us aniran molt bé i sembla que trobareu molt bon ambient, especialment amb les femelles de la casa, o sigui que no us talleu i parleu que també us fa falta desfogar-vos una mica.

TAURE: La comunicació amb la gent de casa serà bona i haureu de tenir present que d’una manera o d’una altra tindreu un lligam molt fort amb totes aquelles persones que han format part de la vostra vida i que ara ja no hi són. No us atabaleu que no és res de l’altre món, senzillament us vindran ganes de recordar. Tindreu el guapo pujat i facilitats per buscar parella, si us cal, endavant.

BESSONS: Potser hauríeu d’anar amb compte amb els refredats ja que sembla que sereu propensos aquests dies i amb possibilitats de complicacions. Tan sols cal que sigueu conscients d’abrigar-vos si convé o treure-us roba si és necessari. D’altra banda, ho teniu molt ben marcat per viatjar, o sigui que si ho heu de fer ja podeu estar tranquils, encara que això no vol dir que pugueu fer animalades conduint.

CRANC: El més positiu aquests dies serà el camp de la feina i cal que ho tingueu present si en necessiteu per poder aprofitar tots els avantatges. D’altra banda, estareu molt poètics i romàntics, cosa que també cal aprofitar, si més no per fer estar contenta o content a la parella. Encara que us sentiu inquiets no patiu perquè tindreu els nervis una mica fora de control, però tot passa...

LLEÓ: Hi haurà molta tendència a somniar i a mirar les coses des d’una perspectiva diferent ja que no us acaba d’agradar massa el que veieu en el dia a dia i us heu proposat mirar-ho des d’un altre punt de vista. La veritat és que no està malament la idea i fora bo que la compartiu amb els vostres amics i amigues d’aquesta manera seria tot molt més divertit, que és del que es tracta.

VERGE: Serà fàcil dir el que convé en el moment més adequat i això us pot facilitar les coses relacionades amb la feina i els amics, amb qui de vegades les coses s’emboliquen i parlant del tema es poden arreglar fàcilment. D’altra banda heu d’anar una mica em compte amb refredats o infeccions, perquè en sereu propensos i sempre és millor prevenir que curar.

BALANÇA: El sentit de la responsabilitat serà un dels que us pot portar algun maldecap, ja que per poder ser responsables estareu de mal humor i això si que no pot ser. La responsabilitat no ha de treure l’alegria i menys portar mal rotllo, o sigui que ja ho sabeu sigueu responsables però amb un somriure a la cara. Amb la família podeu estar-hi molt bé, no dubteu en dedicar-li una estoneta i ja veureu.

ESCORPÍ: Per a vosaltres serà complicat poder expressar el que sentiu i això us tindrà una mica angoixats, és millor parlar de les coses que ens atabalen per poder treure ferro a l’assumpte. D’altra banda, heu d’estar al cas de com porteu el tema diners que sembla que està tot una mica fora de control i això pot ser perillós. A la feina sembla que la cosa pot rutllat força bé.

SAGITARI: Estareu amb un punt de irritació força gran, tot us traurà de polleguera i qualsevol cosa que us diguin serà motiu de discussió, feu el favor d’agafar-vos les coses amb més calma i, sobretot, penseu abans de saltar i posar-vos a discutir. El millor que podeu fer per poder passar aquest estat de manera fàcil és dedicar alguna estoneta al dia per relaxar-vos llegint o mirant la televisió, això us calmarà els nervis.

CAPRICORN: Hi ha dies de tota mena, i aquests d’ara destacaran per ser uns dies amb molt moviment, per tant ja cal que us espavileu i us poseu les piles perquè el tren no s’espera i heu d’estar preparats pel que pugui venir. La gran sort és que tindreu un bon reconeixement en el camp de la feina i sabreu demostrar el que realment valeu a l’hora de fer les coses. No us adormiu que no val a badar.

AQUARI: Tindreu molta mandra i sembla que tot us costarà molt de fer, de vegades ja passa i, en el vostre cas, aquesta mandra vindrà destacada per les ganes del bon viure i el bon menjar, a part de la comoditat del sofà. A mi tot això ja m’està bé però heu de mirar d’esforçar-vos una mica perquè us acostumareu a no fer res i això pot acabar sent un problema. El millor que podeu fer és una mica d’esport per despertar-vos.

PEIXOS: Són moltes les sensacions que tindreu al llarg d’aquests dies, i és que tant podeu estar contents, com irritats, com despistats, com molt desperts i veure tot el que passa al vostra voltant. No cal que us hi feu mala sang, aneu seguin el que vagi venint i mireu de passar-ho tant bé com pugueu amb tot plegat. Com que quasi tot serà de bon rotllo ja us anirà bé. Penseu més amb els vostres animals domèstics.


Per: l’ Imma del destí
Email: bruixot_r@hotmail.com

Font: Imma del Destí / Reclam Osona / AMIC

Imatge
Gisela010
:: núvia mil·lenària
:: núvia mil·lenària
 
Entrades: 1282
Membre des de: dc. oct. 13, 2010 11:10 am

Torna a: El Bloc de GuiaNupcial

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants