Convit tipu còctel?

Ens casem el pròxim any!!

Convit tipu còctel?

EntradaAutor: Bambina » dt. maig 26, 2015 3:32 pm

Hola a tothom!

Tot just estem iniciant-nos en aquesta aventura, però ja tinc algún dubte... Així d'entrada a mi sempre m'ha tirat més fer el convit tipo còctel, o food corners, pq no m'agrada tot el que comporta fer el banquet convencional (taules, seure sempre amb els mateixos,bla bla bla). Algú ha anat o farà una boda d'aquest estil? Sabeu d'algun lloc on ho facin? No se ni per on començar a mirar :-/
Bambina
 
Entrades: 23
Membre des de: dl. maig 25, 2015 4:13 pm

Re: Convit tipu còctel?

EntradaAutor: Iolins » dj. juny 04, 2015 3:21 pm

Hola, Bambina, felicitats pel casament!

Et dono la raó amb això dels convits 'tradicionals' i de fet no m'agraden gens totes les convencions que envolten un casament. Jo sí que faré aperitiu dempeus i després convit asseguts però encara estic pensant si fer taula presidencial clàssica o no, ja ho anirem veient. El cas és que sí que he estat a un casament com el que comentes, tot sencer tipus cocktail, i la veritat és que no em va apassionar la idea. És a dir, té els seus avantatges, és cert que socialitzes més amb tothom i és més proper però també et dic que jo que sóc joveneta vaig acabar ben cansada i que a l'hora del ball quasi ningú no tenia ganes de ballar. Hi havia pocs seients al voltant de la zona cocktail i lògicament eren per familiars de certa edat, amb la qual cosa quan va arribar el ball ja devíem portar unes hores dempeus (algunes amb talons ben alts, per sort jo no :-) ).

Resumint, suposo que és una bona idea sempre i quan encaixi amb el perfil de convidats que tindràs i hi hagi igualment bastant de lloc on seure, sofàs, etc. Dit axò, el lloc on vaig anar de casament era l'Espai Sol i Vida de Barcelona. Unes vistes precioses de la ciutat, una zona chill out molt bonica, etc. Però jo almenys vaig arribar a la conclusió que la gent ja tenen temps d'interactuar a l'aperitiu i al ball i potser no cal estar dempeus tota l'estona... En fi, espero haver-te ajudat! ::0ov0o::
Imatge
Avatar de l’usuari
Iolins
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 174
Membre des de: dg. set. 21, 2014 8:41 pm

Re: Convit tipu còctel?

EntradaAutor: Bambina » dj. juny 04, 2015 4:26 pm

Moltíssimes gràcies per la resposta, lolins!!

la veritat és que anem tan perduts... tens tota la raó, em fa por que sigui cansat físicament per alguns dels convidats. Però és que només de pensar en "taula presidencial" m'entra un mal de panxa hahaha

Jo vull gaudir el dia a tope, passar'm-ho bé i poder parlar amb tothom! Aviam si ho aconseguim...

UN petó!
Bambina
 
Entrades: 23
Membre des de: dl. maig 25, 2015 4:13 pm

Re: Convit tipu còctel?

EntradaAutor: Auri_Bcn » dt. juny 09, 2015 5:10 pm

Hola Bambina, enhorabona pel casament.
Jo també estic buscant un espai per fer un cocktail, pero nosaltres en diem més "picnic" o "buffet". Ho volem molt informal.

Lolins quin espai ens has descobert amb això del Sol y Vida!! Ho he googlejat i ens ha encantat! això sí, no ens diuen preu si no hi anem en persona. Ja us explicaré quan hi anem.

Bambina, un menú cocktail ens el fan a Can Amat, amb el catering de Paradís Bodas. Per si et vols informar, nosaltres ho hem vist molt bona opció.
I si trobem un espai xulo, potser agafem el catering Home Chef, que també ens han fet una bona proposta de pica-pica.
Ja ens diràs!
sort :)
Auri_Bcn
 
Entrades: 4
Membre des de: dg. juny 07, 2015 7:53 pm

Re: Convit tipu còctel?

EntradaAutor: Iolins » dt. juny 09, 2015 9:16 pm

Molta sort a totes dues i ja anireu explicant els progressos :-)ok:
Imatge
Avatar de l’usuari
Iolins
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 174
Membre des de: dg. set. 21, 2014 8:41 pm


Torna a: Bodas 2016

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant