Reduïm de 100 a 25 ?? :::

Novetats i notícies de GuiaNupcial.com

Quin mínim de missatges trobes correcte per poder penjar fotos/veure cròniques i més ..

L’enquesta ha acabat el dc. gen. 08, 2014 7:50 pm

25 missatges
2
9%
50 missatges
1
5%
75 missatges
1
5%
100 missatges
18
82%
 
Vots totals : 22

Re: Reduïm de 100 a 25 :::

EntradaAutor: zatara » dj. gen. 09, 2014 8:49 am

Hola!

Està molt bé l'enquesta, però sincerament trobo un pèl absurd haver d'assolir un mínim de 100 missatges i que alhora hi hagi posts dedicats explícitament a arribar a aquest nombre (és només una reflexió). Per altra banda, també podeu mirar-ho en sentit positiu i segurament hi haurà més participació i us podreu relacionar amb més núvies, si el mínim és més baix, ja que no tothom prepara el seu casament amb tanta antel·lació.

Com dic, només és la meva opinió, que no veig gaires problemes, però potser és perquè no m'imagino els meus convidats tan interessats en saber coses del meu casament abans d'hora.
zatara
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 68
Membre des de: dj. gen. 03, 2013 8:55 am

Re: Reduïm de 100 a 25 :::

EntradaAutor: gisa » ds. gen. 11, 2014 12:43 am

Hola noies... llegint les vostres opinions m'he quedat una mica parada, la veritat, perquè jo, que sí que em vaig alegrar per la notícia, no entrava només per xafardejar, sinó per agafar idees i beneficiar-me d'experiències de qui ja ha passat per allò que ara estic preparant amb tanta il.lusió... Potser sí que passar de 100 a només 25 missatges és massa reducció, però com diu la companya, s'accepta que algú escrigui missatges xorres o mil missatges seguits per arribar als 100, cosa que també em sembla absurd! Des del meu punt de vista de novata, el que m'he trobat és que moltes vegades parlava en alguns posts i ningú deia res, ja que imagino que les més habituals del fòrum ja parleu en altres posts del que requereixen els 100 missatges, i això no motiva gaire... Jo vinc del Socpetit, on cada dia es xerra molt i m'ha sobtat! En fi, que ningú s'ho prengui malalament, jo no vaig alegrar-me de la notícia per poder fer la cotilla, sinó que ho vaig veure com una oportunitat per aprofundir en els temes i per poder conèixer a més noies, però bé, es farà el que creieu millor...
Avatar de l’usuari
gisa
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 87
Membre des de: dg. nov. 24, 2013 4:55 pm

Re: Reduïm de 100 a 25 :::

EntradaAutor: Merigreti » ds. gen. 11, 2014 2:01 am

gisa ha escrit:Hola noies... llegint les vostres opinions m'he quedat una mica parada, la veritat, perquè jo, que sí que em vaig alegrar per la notícia, no entrava només per xafardejar, sinó per agafar idees i beneficiar-me d'experiències de qui ja ha passat per allò que ara estic preparant amb tanta il.lusió... Potser sí que passar de 100 a només 25 missatges és massa reducció, però com diu la companya, s'accepta que algú escrigui missatges xorres o mil missatges seguits per arribar als 100, cosa que també em sembla absurd! Des del meu punt de vista de novata, el que m'he trobat és que moltes vegades parlava en alguns posts i ningú deia res, ja que imagino que les més habituals del fòrum ja parleu en altres posts del que requereixen els 100 missatges, i això no motiva gaire... Jo vinc del Socpetit, on cada dia es xerra molt i m'ha sobtat! En fi, que ningú s'ho prengui malalament, jo no vaig alegrar-me de la notícia per poder fer la cotilla, sinó que ho vaig veure com una oportunitat per aprofundir en els temes i per poder conèixer a més noies, però bé, es farà el que creieu millor...


Hola gisa, no se si no se'ns ha entès bé, no ens queixem de la gent que entri al fòrum per buscar idees, per informar-se, per descobrir coses i poder compartir-ne amb les altres, això es pel que hem entrat totes nosaltres.

Totes les que estem reivindicant que es pugi una mica el nombre de missatges per veure els comptes enrere es per tal que no sigui tan fàcil d’accedir-hi, 25sms els pot escriure qualsevol i en poc temps, i amb 100 ens assegurem que només la gent que estigui realment interessada serà la que no li faci res haver d’escriure’ls. Volem que pugin el nombre de sms no per res, sinó perquè d’aquesta manera la nostra identitat, si no volem que se’ns reconegui amb tanta facilitat (per si entra algú que doni la casualitat que és convidat al teu casament, doncs no fa gràcia que descobreixi tot el que portes tan de temps preparant), no se si m’explico bé. És a dir, que si ets una núvia que tens ganes d’agafar idees, crec que no et farà res haver d’arribar a 100sms per poder veure més coses, que no es res més que els comptes enrere de cadascuna, penso que hi ha molts posts i temes en els que ja sense tenir els 100sms pots anar descobrint i trobant coses interessants, inclús per anar escrivint i sumant missatges, i segur que sense que te n’adonis arribaries als 100sms com hem fet la majoria.
Volem salvaguardar les nostres idees més “íntimes” de cadascuna, en el sentit que cadascuna en el seu compte enrere explica coses més personals, llavors ens agradaria que estigués visible per només la gent que estigui disposada i interessada realment en el fòrum, no per la gent que vulgui entrar a fer el tafaner com pot ser algú que no es casi o ves a saber. Espero haver-te aclarit una mica.

Imagino que a totes les núvies ens agrada molt que vagin entrant de noves, ja que d’aquesta manera són moltes més idees que podem anar compartint. *.O.-O*
Imatge
Avatar de l’usuari
Merigreti
:: núvia mil·lenària
:: núvia mil·lenària
 
Entrades: 1420
Membre des de: dt. maig 22, 2012 3:32 pm

Re: Reduïm de 100 a 25 :::

EntradaAutor: gisa » ds. gen. 11, 2014 2:25 am

Sí, sí, ho entenc! És un dia molt especial i alhora molt íntim, i clar, dir o penjar segons què i que sigui públic fàcilment, fa coseta... :-)) :-)) Només volia que no em malintepretéssiu quan vaig dir que molt bé poder veure fotos sense haver de fer 100 missatges, que no vull xafardejar perquè si, jejej! El que passa és que com que el meu casament és poc convencional i planificat amb poca antelació (8 mesos), veig que totes fa temps que us coneixeu, xerreu i compartiu, i jo pensava "arribarà el juny i encara no hauré llegit cap crònica, no "coneixaré" a ningú..." En fi, que us entenc, i que ja vaig llegint altres post per aquí i ja he anat agafant idees... Ens anem llegint!! _cfe*:-) _cfe*:-)
Avatar de l’usuari
gisa
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 87
Membre des de: dg. nov. 24, 2013 4:55 pm

Re: Reduïm de 100 a 25 :::

EntradaAutor: Merigreti » ds. gen. 11, 2014 11:56 am

Exacte! si és més fàcil accedir als CE fa més coseta posar segons quines coses. *.O.-O*
Tranquil.la jo almenys no et vaig malinterpretar, no em fa por que altres núvies puguin veure el que estic preparant i que vagin agafant idees, és més ho anem posant precisament per això, per tal que altres persones que estiguin interessades puguin anar llegint el que anem fent i compartir entre nosaltres dubtes i neguits que tinguem. El que em fa por és que entri qualsevol que no estigui interessat en res de casaments sinó només per tafanejar.
I no et preocupis, mai és tard per haver entrat, hi ha un grup molt maco de noies i segur que entre totes estarem disposades a ajudar-te en tot el que necessitis >.-<:
Imatge
Avatar de l’usuari
Merigreti
:: núvia mil·lenària
:: núvia mil·lenària
 
Entrades: 1420
Membre des de: dt. maig 22, 2012 3:32 pm

Re: Reduïm de 100 a 25 :::

EntradaAutor: Agasshi » ds. gen. 11, 2014 12:12 pm

Entenc que a les noves ens afavoreixi aquest canvi però ara que llegeixo les vostres opinions també entenc perfectament que 25 us sembli massa poc a les veteranes, i de fet si jo tingués un CE obert tampoc em faria gràcia...així que respecto totalment l'opinió general de mantenir els 100 missatges.

De totes maneres el que diu la Gisa també és veritat; no hi ha gaires posts actius on puguis anar sumant missatges a base de xerrar de coses interessants i compartir opinions fora dels CE, i això ens perjudica :(
Pel que fa al post que serveix per arribar als 100 missatges, no penseu que a mi m'agrada fer el tonto escrivint 5 o 6 missatges de cop. Em fa vergonya i intento no fer-ho gaire sovint, però porto al forum uns quants mesos i m'està costant molt arribar a 100 xD
Avatar de l’usuari
Agasshi
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 117
Membre des de: dj. set. 19, 2013 11:12 pm

Re: Reduïm de 100 a 25 :::

EntradaAutor: lmlaso14 » ds. gen. 11, 2014 3:09 pm

Hola noies!

No et preocupis... jo tambñe faig missatges xorres...perquè tinc ganes d'arribar als 100...no em fa vergonya així q no pateixis...jo fa poquet q he arribat al fòrum...el q sí sé és q entenc les reinvindicacions... per tot el q ha dit la Meri i les q tenim interés segur q arribem aviat als 100...

Sinó ens ajudarem com puguem... no sé...

I també us dic q no us fareu enrera al revés...el grup de les q més escriuen és molt macu, obert i entre totes ens podem donar un cop de mà... i s'agraeix ja q volem sorprendre a les persones q estimem!

Vinga q podem!
Imatge
Avatar de l’usuari
lmlaso14
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 150
Membre des de: dv. set. 27, 2013 3:39 pm

Re: Reduïm de 100 a 25 :::

EntradaAutor: Toni » dt. gen. 14, 2014 4:36 pm

Bé.. doncs els resultats de la votació son clars.. així que tornem a deixar el límit en 100 missatges *.O.-O*

neu:-D neu:-D neu:-D neu:-D
:: Toni Rufo

:: www.creacions.com ::
Avatar de l’usuari
Toni
Administrador bi-mil·lenari
Administrador bi-mil·lenari
 
Entrades: 4234
Membre des de: dc. abr. 23, 2003 12:23 pm
Ubicació: bcn

Re: Reduïm de 100 a 25 ?? :::

EntradaAutor: CrisyJuanan » dt. gen. 14, 2014 8:13 pm

Moltes gràcies per tenir en compte la nostra opinio Toni!! >.-<:
Imatge
Avatar de l’usuari
CrisyJuanan
:: núvia experta
:: núvia experta
 
Entrades: 508
Membre des de: dg. juny 09, 2013 5:42 pm

Re: Reduïm de 100 a 25 ?? :::

EntradaAutor: mire_ia » dt. gen. 14, 2014 8:34 pm

VISCA!!!! *.-o-o.* *.-o-o.*
Preparant el gran dia..Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
mire_ia
:: núvia de bronze
:: núvia de bronze
 
Entrades: 1613
Membre des de: dc. feb. 13, 2013 8:22 am

Re: Reduïm de 100 a 25 ?? :::

EntradaAutor: Agasshi » dt. gen. 14, 2014 9:41 pm

Tot torna al seu lloc :)

Ara a veure si arribo als 100 abans de fer-me vella xD
Avatar de l’usuari
Agasshi
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 117
Membre des de: dj. set. 19, 2013 11:12 pm

Re: Reduïm de 100 a 25 ?? :::

EntradaAutor: cristina2014 » dc. gen. 15, 2014 8:35 am

Gracies Toni!
Anims Agasshi q en res t'obrim la teva CA!
Imatge
Avatar de l’usuari
cristina2014
:: núvia experta
:: núvia experta
 
Entrades: 692
Membre des de: dj. feb. 07, 2013 8:35 pm

Re: Reduïm de 100 a 25 ?? :::

EntradaAutor: Merigreti » ds. gen. 18, 2014 3:44 pm

Gràcies Toni!
ánims a les núvies que de veritat val la pena l'esforç d'arribar als 100 sms >.-<: >.-<:
Imatge
Avatar de l’usuari
Merigreti
:: núvia mil·lenària
:: núvia mil·lenària
 
Entrades: 1420
Membre des de: dt. maig 22, 2012 3:32 pm

Re: Reduïm de 100 a 25 ?? :::

EntradaAutor: gisa » dg. gen. 19, 2014 2:09 am

Apa, a sumar missatges doncs, a veure si arribo als 100 abans no em casi, jejeje! neujor:-)
Avatar de l’usuari
gisa
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 87
Membre des de: dg. nov. 24, 2013 4:55 pm

Re: Reduïm de 100 a 25 ?? :::

EntradaAutor: Merigreti » dg. gen. 19, 2014 1:20 pm

Gisaa!! Ja veuràs com si arribes!! Tu ves escrivint allà on puguis!! Jeje
Imatge
Avatar de l’usuari
Merigreti
:: núvia mil·lenària
:: núvia mil·lenària
 
Entrades: 1420
Membre des de: dt. maig 22, 2012 3:32 pm

Re: Reduïm de 100 a 25 ?? :::

EntradaAutor: cristina2014 » dg. gen. 19, 2014 9:21 pm

Anim que s'arriba ja veuras! En res et tenim a ls CA!
Imatge
Avatar de l’usuari
cristina2014
:: núvia experta
:: núvia experta
 
Entrades: 692
Membre des de: dj. feb. 07, 2013 8:35 pm

Re: Reduïm de 100 a 25 ?? :::

EntradaAutor: montsex6 » dg. feb. 09, 2014 7:20 pm

Si aviam si arribo jo tambe als 100,en tinc ganes!! Jaja
montsex6
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 120
Membre des de: dc. feb. 05, 2014 10:55 am

Re: Reduïm de 100 a 25 ?? :::

EntradaAutor: alai13 » dt. feb. 18, 2014 11:43 pm

ostres, jo acabo d'arribar i tambe ho he vist com deia la gisa, que em sembla que el forum sembla molt parat i aixi em costaria arribar a 100 i he pensat que potser es que totes esteu xerrant per les CE que jo no puc veure. (jo tambe vinc del socpetit i alli vaig arribar a 100 sense adonar-me amb lo moltissim que xerravem)
Imatge
Avatar de l’usuari
alai13
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 169
Membre des de: dl. feb. 10, 2014 10:24 pm

Anterior

Torna a: Info

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants
cron