Fotografos!

un gran any!

Re: Fotografos!

EntradaAutor: Mary Claire » dv. des. 28, 2012 6:32 pm

snake35 ha escrit:
Mary Claire ha escrit:
sandrapinza ha escrit:Hola noies,

Jo encara tinc aquest tema pendent.

he consultat alguns fotògrafs, però no sé si són cars o no.

Vaig estar parlant amb uns nois que fan videos només i em demanen 1300 euros.

També he parlat amb algun fotograf i em demanava 1700 sense pre i sense pos...

Em falta parlar amb un que em va agradar, però no sé si els preus són alts o baixos...



Nosaltres tenim les fotos i el video amb el Joan Selva, les fotos costen 1300 i el video 900, calitat preu està força bé, n'hi han de mes baratos, però... ante la duda, prefereixo escullir un fotògraf que es coneixi el lloc i que des de el primer moment conecteu... ::[]:-]]


Mari Claire, el Joan Selva no ha pujat els preus pq nosaltres al 2010 ens va costar el mateix les fotos.
Bona elecció és una canya en Joan!



Gràcies guapa!! la veritat és que estem encantats amb ell, te un tracte molt bò, hem fet les invitacions amb ell i han quedat super xules >.-<: només ens cobra la impremta i ens surt a 1 euro per l'invitació :-)ok: . Lo més bò és que és tant proper que sembla de la familia *.-o-o.*
Així que encantada!! i he vist que totes les que l'han contractat també estan molt contentes, i em dona tranquilitat : besito :
20 d'abril de 2013
Avatar de l’usuari
Mary Claire
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 166
Membre des de: dv. des. 14, 2012 8:09 pm

Re: Fotografos!

EntradaAutor: mireialluis » dc. gen. 02, 2013 1:43 am

Hola a totes!!!
Jo soc una infiltrada del 2012 i entro per aqui per explicar-vos la meva experiencia. Els nostres fotògrafs van ser Doble Imatge, i la veritat que no estic gaire contenta amb el resultat de les fotos. Potser soc massa exigent, però crec que amb el preu que vaig pagar estic en tot el meu dret en exigir un bon resultat.
Us he de dir que no tot ha estat malament, ens van fer les invitacions i la veritat que vam sortir encantats amb el resultat. No portavem una idea clara del que voliem i el noi (que no m'enrecordo com es diu) ens les va dissenyar amb un moment. Per aquesta part no podem tenir queixa.
També diré que a Doble Imatge hi treballen molts fotografs i que jo només puc parlar de l'experiència que vaig tenir amb la que va venir el dia de la meva boda. Estic segura que en n'hi ha de molt bons, ja que les fotos que tenen a la seva pàgina web estan molt bé. Un punt negatiu es que en cap moment parles directament amb el fotograf que vindrá el dia de la boda, jo els vaig conèixer el mateix dia. Per tant, no pots saber si tens bon filing o no... al principi no li vam donar importancia, però un cop passat el dia crec que es bastant important.
Uns dies abans de la boda vam anar a parlar amb en Carlos (el jefe) sobre el dia de la boda, ens van dir a quina hora estarien casa de cadascú i també vam deixar clar que no voliem venta de fotos, ja que les regalariem i les fotos que s'havien de posar en marcs. Aquesta reunió la recordo molt rapida, de seguida ho vam tenir fet. El meu consell es que, en aquesta reunió deixeu ben clar quin tipus de fotos voleu, i amb qui voleu fotos a casa vostra, si els vostres pares els hi fará gracia que us feu fotos en algun lloc concret de la casa, i que voleu fotos de toooooota la boda. Nosaltres tot aixo no ho vam dir perque donavem per fet que tot aixo la fotografa ja ho sabria i ens aniria indicant...doncs be, no va ser ben be aixi.
Per començar, a casa del nuvi. Els meus sogres viuen en una casa tipus masia amb moooolt de terreny. Doncs bé, totes les fotos les van fer a dins de casa, tant els meus sogres com els meus cunyats van haver "d'obligar" a la fotografa a fer alguna foto a fora de casa. Aquestes fotos, estan fetes sense cap mica de gracia, el fons de la foto era un pal de llum amb els seus respectius cables, i totes van ser iguals. (despres de quixar-me, aquestes fotos que surten al album me les han rectificat i han tret el pal i els cables de fons, ja que ells no s'en van donar compte tampoc).
A casa meva, a la meva mare li feia molta gràcia que hem fes una foto a la seva habitació, la fotografa la va voler veure i va dir que hi havia poca llum.....poca llum?????? però si hi ha una finestra que va casi casi de punta a punta!!!!!!! jo això, no m'en vaig adonar, me mare no va reaccionar i el tema va quedar així. Les fotos a casa meva van ser les tipiques a mi sola, amb me mare, meu pare i el meu germà i despres amb el padrí. Les tiiiipiques, cap divertida o fora del normal. Quan li vaig comentar al jefe un cop hem van donar totes les fotos, hem va dir, que clar que això depen del joc que donen els nuvis....que????? en aquell moment no pots pensar en com vols les fotos, si a mi hem diuen que vagi al lavabo amb me mare i les amigues a fer veure que hem maquillo doncs ho faig!!!!! pero res...... tampoc tinc cap foto amb les meves amigues a casa..... i la resposta a això va ser que el fotograf no pot estar per aquestes coses, que ella no sap amb qui hem vull fer fotos....doncs, que tal si ho pregunta????
Al restaurant, nomes tinc 5 o 6 fotos de l'aperitiu, segons ells es perque en aquell moment la fotografa ha d'anar a preparar tot el tema de la impresora i començara a imprimir les fotos que s'han de donar als convidats. I que l'aperitiu es fa mes que res amb el video......però jo no ho he contractat perque hem faci fotos de toooota la boda?????
Una vegada entrem al sopar, tenim fotos de la entrada i crec que també de quan van servir el vi blanc, però ja no tenim cap foto fins a l'entrega d'un pastis d'aniversari que va ser abans del pastis nupcial, per tant, no hi ha cap foto de l'entrada del primer plat, del segon plat, del sorbet, ni del pre-postre..... que estava fent la fotografa??? no se suposa que ja s'havien imprés totes les fotos????
El resultat de les fotos, está bé, no son fotos espectaculars pero bueno, ara ja no puc fer res mes, no hem tornaré a casar. L'album no ha quedat malament, amb les fotos que tenim podem dir que el dissenyador/a de l'album s'ho ha currat i ha fet quedar bé a la fotografa. però les fotos en si, no maten.
Per tant, el meu consell, deixeu ben clar el que voleu, perdeu una estoneta amb el vostre futur marit i visualitzeu com voleu les fotos aquell dia i amb qui us voleu fer fotos especials a casa. I sobretot, recalqueu que no vinguin amb un esquema fet i que s'adaptin al que es puguin trobar a casa dels nuvis, esglesia i restaurant. Un bon fotograf és aquell que pot treure profit de tot allò que es troba.
Torno a dir que a Doble Imatge hi treballen molts fotografs i que jo només parlo d'una d'ells, per tant, amb la meva experiencia només us vull donar, si m'ho permeteu, uns quants consells sobre com podeu actuar per poder tenir unes fotos espectaculars el dia de la vostra boda. Que segur que tenen grans fotografs, no ho poso en dubte per les fotos que hi ha la web.
Bueno, ara si que ja us deixo, que quin rollo us he deixat anar. Només dir-vos que si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb mi.
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
mireialluis
:: núvia experta
:: núvia experta
 
Entrades: 790
Membre des de: dt. abr. 26, 2011 1:36 pm

Re: Fotografos!

EntradaAutor: Carimu » dc. gen. 02, 2013 11:31 am

Me parece muy fuerte que no conozcas a tu fotografo hasta el dia de tu boda y que las fotos que te enseñen cuando los contrates igual no las a hecho quien te las va a hacer a ti, ya que tu contratas en base al material que ves. Como si contratara a picado al ver un cuadro suyo y a su astronómico precio y luego te viene uno cualquiera.
Avatar de l’usuari
Carimu
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 185
Membre des de: ds. oct. 27, 2012 10:08 am

Re: Fotografos!

EntradaAutor: Loy » dc. gen. 02, 2013 11:45 am

Buuuff a mi tmb me parece fatal!! Cuando estuve buscando, descarté a alguno por este mismo problema... La empresa tiene un producto en representación donde expone el trabajo pero hay varios trabajadores y no todos trabajan de la misma manera, se escoge lo mejor de cada uno ...
Yo esto lo tenia muyyyyyy en cuenta, yo quería hablar con el fotógrafo que me va a hacer las fotos y ver SUS trabajos... de hecho por eso hemos cogido al fotógrafo que tenemos.
Imatge
Loy
:: núvia experta
:: núvia experta
 
Entrades: 820
Membre des de: dt. gen. 17, 2012 1:27 pm

Re: Fotografos!

EntradaAutor: Mary Claire » dc. gen. 02, 2013 4:19 pm

Ostres, doncs jo crec que estaria igual de decepcionada... és un dia únic que no es tornarà a repetir i t'haurien de fer milers de fotos i després descartar les que no vulguis, però aquesta és la importancia del fotògraf no?? sapiguer plasmar en una foto els moments especials, mirades... els plats que van menjar la gent, sobre tot l'aperitiu mentrés la gent parla de l'entrada... Vaja que jo també estaria cabrejada crec, a més de que els reportatges no son precisament barats...
20 d'abril de 2013
Avatar de l’usuari
Mary Claire
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 166
Membre des de: dv. des. 14, 2012 8:09 pm

Re: Fotografos!

EntradaAutor: Elisabetbcn » dl. gen. 14, 2013 11:47 am

Cookie27 ha escrit:
vnv ha escrit:Nosotros hemos cogido a Artboda (Pablo Costa) y son fenomenales!! http://www.artboda.net/



Fantástica elección!
Fotos espectaculareeeeeeeeeeeees.



Podrías decirme los precios qe tiene Artboda,más o menos? he visto su pág. y la verdad es qe hacen cada maravilla...A mí me gustaría contratar álbum+video.muxas gracias :D
Elisabetbcn
 
Entrades: 1
Membre des de: dg. gen. 13, 2013 11:37 pm

Re: Fotografos!

EntradaAutor: DoraDora » dc. gen. 23, 2013 8:26 pm

Chicas si buscais alguien económico os recomiendo a esta chica:

http://cristinamejutofoto.blogspot.com.es

Con un estilo super natural y fresco y encima muy bien de precio.
Avatar de l’usuari
DoraDora
 
Entrades: 4
Membre des de: dc. gen. 23, 2013 7:58 pm

Re: Fotografos!

EntradaAutor: annita85 » ds. gen. 26, 2013 4:59 am

Hola a todas!

Soy una infiltrada del 2014!! Ahora estamos empezando a mirar fotografos, me gustaria saber si alguien conoce o tiene a FotoStudi?? O a Norma Grau? Si no alguno que este bien y nos podais recomendar!!

Muchas gracias!! Y animos que es vuestro AÑO!! *.-o-o.*
Imatge
Avatar de l’usuari
annita85
:: núvia experimentada
:: núvia experimentada
 
Entrades: 353
Membre des de: dg. jul. 22, 2012 6:21 pm

Re: Fotografos!

EntradaAutor: yoli123 » dg. gen. 27, 2013 12:34 pm

Nosaltres la setmana que bé, ya confirmarem a Alphelia,ens va encantar. Vam descartar uns quants pel fet de que no coneixeriem al fotograf fins al dia del casament, aixo ho trobo molt fred.
Avatar de l’usuari
yoli123
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 107
Membre des de: dg. gen. 20, 2013 8:58 pm

Re: Fotografos!

EntradaAutor: Estercita » dl. gen. 28, 2013 8:43 am

Yo elegí a Angel Escusa y Joana, el trabajo ha sido espectacular, son encantadores, vienen los dos a la boda a hacerte fotos, y se nota el trabajp cuando son dos fotogarfos en la boda...nosotros dimos una paga y señal y luego un pequeño anticipo dos dias antes de la boda, y el resto al final del trabajo..trabajan para el video con ImagenesSBD Videoproducciones, son tambien dos personas que vienen a la boda para hacer el video...su trabajo tambien es espectacular, son de Sabadell tanto el video como los fotografos
Estercita
:: núvia experta
:: núvia experta
 
Entrades: 552
Membre des de: dc. nov. 30, 2011 1:59 pm

Re: Fotografos!

EntradaAutor: pingypong » dl. gen. 28, 2013 10:44 pm

Hola!

Todos menos CONTRALUZ Visual Art http://www.contraluz-visualart.com/ Sergi Soler es un estafador y os dejará tirados. Ojo! Lo digo por experiencia, me casé en el 2010 y todavía estoy esperando el álbum, eso sí, el dinero en su bolsillo. Mucho cuidado.
pingypong
 
Entrades: 1
Membre des de: dl. gen. 28, 2013 10:29 pm

Re: Fotografos!

EntradaAutor: yoli123 » dl. gen. 28, 2013 11:08 pm

pingypong ha escrit:Hola!

Todos menos CONTRALUZ Visual Art http://www.contraluz-visualart.com/ Sergi Soler es un estafador y os dejará tirados. Ojo! Lo digo por experiencia, me casé en el 2010 y todavía estoy esperando el álbum, eso sí, el dinero en su bolsillo. Mucho cuidado.


Buff madre mia, vaya mala suerte!
Avatar de l’usuari
yoli123
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 107
Membre des de: dg. gen. 20, 2013 8:58 pm

Re: Fotografos!

EntradaAutor: osmi » dt. gen. 29, 2013 8:01 pm

hola!
Nos casamos este año en junio y estamos mirando fotógrafos. El estilo que nos gusta es de fotoperiodismo(con pocas poses, espontaneo...)Conocéis alguno??
osmi
 
Entrades: 8
Membre des de: dl. jul. 09, 2012 6:59 pm

Re: Fotografos!

EntradaAutor: Carimu » dt. gen. 29, 2013 8:12 pm

Jo et recomano a L'edwin http://www.fotografoboda.net/ es totalment aquets estil.

Pero si busques algo mes economic i d'aquestes estil ja l'he recomanat algún cop una noia que esta començant.

http://cristinamejutofoto.blogspot.com.es/

https://www.facebook.com/undiamagico
Avatar de l’usuari
Carimu
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 185
Membre des de: ds. oct. 27, 2012 10:08 am

Re: Fotografos!

EntradaAutor: irenevb30 » dt. gen. 29, 2013 9:37 pm

osmi ha escrit:hola!
Nos casamos este año en junio y estamos mirando fotógrafos. El estilo que nos gusta es de fotoperiodismo(con pocas poses, espontaneo...)Conocéis alguno??



Hola!!

Yo te recomiendo el nuestro Fotovikstudio. Nosotros tambien buscabamos ese tipo de fotos y con Víctor dimos en el clavo. Las fotos son una pasada y ha ganado varios premios, es muy profesional. Sobre el precio, comentarte que nosotros no nos queriamos gastar mucho y la verdad es que tiene muy buenos precios.

Pasate por su web para ver su trabajo, ya nos contarás!
Imatge
Avatar de l’usuari
irenevb30
:: núvia experta
:: núvia experta
 
Entrades: 608
Membre des de: ds. març 31, 2012 5:03 pm

Re: Fotografos!

EntradaAutor: Bunyolet » dc. gen. 30, 2013 10:16 am

mireialluis ha escrit:Hola a totes!!!
Jo soc una infiltrada del 2012 i entro per aqui per explicar-vos la meva experiencia. Els nostres fotògrafs van ser Doble Imatge, i la veritat que no estic gaire contenta amb el resultat de les fotos. Potser soc massa exigent, però crec que amb el preu que vaig pagar estic en tot el meu dret en exigir un bon resultat.
Us he de dir que no tot ha estat malament, ens van fer les invitacions i la veritat que vam sortir encantats amb el resultat. No portavem una idea clara del que voliem i el noi (que no m'enrecordo com es diu) ens les va dissenyar amb un moment. Per aquesta part no podem tenir queixa.
També diré que a Doble Imatge hi treballen molts fotografs i que jo només puc parlar de l'experiència que vaig tenir amb la que va venir el dia de la meva boda. Estic segura que en n'hi ha de molt bons, ja que les fotos que tenen a la seva pàgina web estan molt bé. Un punt negatiu es que en cap moment parles directament amb el fotograf que vindrá el dia de la boda, jo els vaig conèixer el mateix dia. Per tant, no pots saber si tens bon filing o no... al principi no li vam donar importancia, però un cop passat el dia crec que es bastant important.
Uns dies abans de la boda vam anar a parlar amb en Carlos (el jefe) sobre el dia de la boda, ens van dir a quina hora estarien casa de cadascú i també vam deixar clar que no voliem venta de fotos, ja que les regalariem i les fotos que s'havien de posar en marcs. Aquesta reunió la recordo molt rapida, de seguida ho vam tenir fet. El meu consell es que, en aquesta reunió deixeu ben clar quin tipus de fotos voleu, i amb qui voleu fotos a casa vostra, si els vostres pares els hi fará gracia que us feu fotos en algun lloc concret de la casa, i que voleu fotos de toooooota la boda. Nosaltres tot aixo no ho vam dir perque donavem per fet que tot aixo la fotografa ja ho sabria i ens aniria indicant...doncs be, no va ser ben be aixi.
Per començar, a casa del nuvi. Els meus sogres viuen en una casa tipus masia amb moooolt de terreny. Doncs bé, totes les fotos les van fer a dins de casa, tant els meus sogres com els meus cunyats van haver "d'obligar" a la fotografa a fer alguna foto a fora de casa. Aquestes fotos, estan fetes sense cap mica de gracia, el fons de la foto era un pal de llum amb els seus respectius cables, i totes van ser iguals. (despres de quixar-me, aquestes fotos que surten al album me les han rectificat i han tret el pal i els cables de fons, ja que ells no s'en van donar compte tampoc).
A casa meva, a la meva mare li feia molta gràcia que hem fes una foto a la seva habitació, la fotografa la va voler veure i va dir que hi havia poca llum.....poca llum?????? però si hi ha una finestra que va casi casi de punta a punta!!!!!!! jo això, no m'en vaig adonar, me mare no va reaccionar i el tema va quedar així. Les fotos a casa meva van ser les tipiques a mi sola, amb me mare, meu pare i el meu germà i despres amb el padrí. Les tiiiipiques, cap divertida o fora del normal. Quan li vaig comentar al jefe un cop hem van donar totes les fotos, hem va dir, que clar que això depen del joc que donen els nuvis....que????? en aquell moment no pots pensar en com vols les fotos, si a mi hem diuen que vagi al lavabo amb me mare i les amigues a fer veure que hem maquillo doncs ho faig!!!!! pero res...... tampoc tinc cap foto amb les meves amigues a casa..... i la resposta a això va ser que el fotograf no pot estar per aquestes coses, que ella no sap amb qui hem vull fer fotos....doncs, que tal si ho pregunta????
Al restaurant, nomes tinc 5 o 6 fotos de l'aperitiu, segons ells es perque en aquell moment la fotografa ha d'anar a preparar tot el tema de la impresora i començara a imprimir les fotos que s'han de donar als convidats. I que l'aperitiu es fa mes que res amb el video......però jo no ho he contractat perque hem faci fotos de toooota la boda?????
Una vegada entrem al sopar, tenim fotos de la entrada i crec que també de quan van servir el vi blanc, però ja no tenim cap foto fins a l'entrega d'un pastis d'aniversari que va ser abans del pastis nupcial, per tant, no hi ha cap foto de l'entrada del primer plat, del segon plat, del sorbet, ni del pre-postre..... que estava fent la fotografa??? no se suposa que ja s'havien imprés totes les fotos????
El resultat de les fotos, está bé, no son fotos espectaculars pero bueno, ara ja no puc fer res mes, no hem tornaré a casar. L'album no ha quedat malament, amb les fotos que tenim podem dir que el dissenyador/a de l'album s'ho ha currat i ha fet quedar bé a la fotografa. però les fotos en si, no maten.
Per tant, el meu consell, deixeu ben clar el que voleu, perdeu una estoneta amb el vostre futur marit i visualitzeu com voleu les fotos aquell dia i amb qui us voleu fer fotos especials a casa. I sobretot, recalqueu que no vinguin amb un esquema fet i que s'adaptin al que es puguin trobar a casa dels nuvis, esglesia i restaurant. Un bon fotograf és aquell que pot treure profit de tot allò que es troba.
Torno a dir que a Doble Imatge hi treballen molts fotografs i que jo només parlo d'una d'ells, per tant, amb la meva experiencia només us vull donar, si m'ho permeteu, uns quants consells sobre com podeu actuar per poder tenir unes fotos espectaculars el dia de la vostra boda. Que segur que tenen grans fotografs, no ho poso en dubte per les fotos que hi ha la web.
Bueno, ara si que ja us deixo, que quin rollo us he deixat anar. Només dir-vos que si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb mi.
Bunyolet
 
Entrades: 26
Membre des de: dc. nov. 24, 2010 5:58 pm

Re: Fotografos!

EntradaAutor: Loy » dc. gen. 30, 2013 10:56 am

irenevb30 ha escrit:
osmi ha escrit:hola!
Nos casamos este año en junio y estamos mirando fotógrafos. El estilo que nos gusta es de fotoperiodismo(con pocas poses, espontaneo...)Conocéis alguno??



Hola!!

Yo te recomiendo el nuestro Fotovikstudio. Nosotros tambien buscabamos ese tipo de fotos y con Víctor dimos en el clavo. Las fotos son una pasada y ha ganado varios premios, es muy profesional. Sobre el precio, comentarte que nosotros no nos queriamos gastar mucho y la verdad es que tiene muy buenos precios.

Pasate por su web para ver su trabajo, ya nos contarás!



Yo tambien tengo contratado a Fotvikstudio!!! ::love::
Imatge
Loy
:: núvia experta
:: núvia experta
 
Entrades: 820
Membre des de: dt. gen. 17, 2012 1:27 pm

Re: Fotografos!

EntradaAutor: Inma_Oscar » dc. gen. 30, 2013 4:35 pm

Hola...!!!
Nosotros también habíamos ido a ver a Doble Imatge, y su trabajo la verdad que es muy bueno, pero también puede salir mal...
En fin, al final nos hemos decidido por TOT FOTOGRAFS. Son dos chicos increíbles, y si habláis con Andreu se os quitarán todas las dudas que podáis tener.
De precio, ronda más o menos todo lo que estáis diciendo. En nuestro caso son 2.400€ con video, pre boda, post boda, 3 albums de padres, invitaciones, photocall. Creo que no me dejo nada...
Si necesitáis más información ya me comentáis!!!!
Imatge
Avatar de l’usuari
Inma_Oscar
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 129
Membre des de: dt. gen. 29, 2013 3:18 pm

Re: Fotografos!

EntradaAutor: annita85 » dc. gen. 30, 2013 9:10 pm

Inma_Oscar ha escrit:Hola...!!!
Nosotros también habíamos ido a ver a Doble Imatge, y su trabajo la verdad que es muy bueno, pero también puede salir mal...
En fin, al final nos hemos decidido por TOT FOTOGRAFS. Son dos chicos increíbles, y si habláis con Andreu se os quitarán todas las dudas que podáis tener.
De precio, ronda más o menos todo lo que estáis diciendo. En nuestro caso son 2.400€ con video, pre boda, post boda, 3 albums de padres, invitaciones, photocall. Creo que no me dejo nada...
Si necesitáis más información ya me comentáis!!!!


Hola Imma_Oscar! Sabes si Tot fotografs tiene pagina web? para poder ver su trabajo?? Por cierto sois Can Pageses no? nosotros tmb pero del 2014 :D
Imatge
Avatar de l’usuari
annita85
:: núvia experimentada
:: núvia experimentada
 
Entrades: 353
Membre des de: dg. jul. 22, 2012 6:21 pm

Re: Fotografos!

EntradaAutor: Inma_Oscar » dj. gen. 31, 2013 8:57 am

annita85 ha escrit:
Inma_Oscar ha escrit:Hola...!!!
Nosotros también habíamos ido a ver a Doble Imatge, y su trabajo la verdad que es muy bueno, pero también puede salir mal...
En fin, al final nos hemos decidido por TOT FOTOGRAFS. Son dos chicos increíbles, y si habláis con Andreu se os quitarán todas las dudas que podáis tener.
De precio, ronda más o menos todo lo que estáis diciendo. En nuestro caso son 2.400€ con video, pre boda, post boda, 3 albums de padres, invitaciones, photocall. Creo que no me dejo nada...
Si necesitáis más información ya me comentáis!!!!


Hola Imma_Oscar! Sabes si Tot fotografs tiene pagina web? para poder ver su trabajo?? Por cierto sois Can Pageses no? nosotros tmb pero del 2014 :D



Hola Annita!!!!
Sí...!!!! Somos Pageses...!!!
totfotografs.com/ Esta es la página web que tienen, hay colgado un pre boda de una chica que también se casa este año en Can Pagés.
Si quieres hablar con ellos son un encanto de gente y estarán encantados de atenderos. Andreu es una pasada de profesional, vive su trabajo al 100x100 y seguro que resuelve vuestras dudas.
Luego está que os guste su trabajo o no, para gustos, colores, pero yo creo que si lo vais a ver os va a dar una seguridad increíble, además de las fotos que son muy chulas, el reportaje del vídeo a mi me encantó y fué uno de los principales motivos por los que me decidí por ellos.
Tienen un trato totalmente personalizado, yo le dije a Andreu que quería que viniera él a hacernos las fotos y como ese día lo tenían disponible enseguida me dijo que sí, y ya se lo apuntó para venir él.
No se que más te podría decir, creo que lo mejor es que lo compruebes por tí misma, mires la web y si ya te gusta el trabajo que hacen vayas a verlos.
Si necesitas alguna cosita más, yo no es que sea una experta, pero empiezo a defenderme con todo esto de preparar una boda...!!!!

Un besito!!!
Imatge
Avatar de l’usuari
Inma_Oscar
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 129
Membre des de: dt. gen. 29, 2013 3:18 pm

AnteriorSegüent

Torna a: Bodas 2013

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant