Horòscop (del 9 al 15 d'abril de 2012)

Tots els articles publicats al bloc de GuiaNupcial i tots els vostres comentaris.

Horòscop (del 9 al 15 d'abril de 2012)

EntradaAutor: Gisela010 » dt. abr. 10, 2012 10:22 am

Horòscop del Centre Parapsicològic Acuario (del 9 al 15 d'abril de 2012). Què us depara el destí aquest setmana? Què passarà amb el treball?

ARIES (21/3 al 20/4)
L’activitat planetària et proporcionarà experiències molt gratificants i és que desprens felicitat, i això atreu molt. Treball: la lluna et beneficiarà, posant de manifest el que desitges obtenir. Dies molt productius.

TAURE (21/4 al 21/5)
El sol és a punt d’entrar en el teu signe. Fes balanç del que ha estat aquest any respecte als sentiments i valora el que tens. Treball: aprofita ara per comprovar que tot està funcionant, no remis contra corrent.

BESSONS (22/5 al 21/6)
Els amics poden ser la teva salvació aquests dies. Recorre a ells quan et sentis atabalada. Treball: no acceptis activitats que el teu horari laboral no et permet. No es tracta d’un repte sinó del teu estat físic, deixa anar llastos i aprèn a dir “no”.

CRANC (22/6 al 23/7)
Si la teva parella et posa davant una disyuntiva, tracta d’esbrinar els seus motius i després discuteix-los per arribar a un acord. Treball: algú del teu treball podria transmetre’t la seva ansietat. Pensa que no li ajudaràs si et solidaritzes.

LLEÓ (24/7 al 23/8)
Et resulta fàcil fer que la vida sigui un regal, però també et toca ensenyar als altres a aprofitar millor el que tenen. Treball: contactaran amb tu perquè col•laboris en un projecte, o et recomanaran per a una feina que t’il•lusionarà.

VERGE (24/8 al 23/9)
Si estàs vivint una relació que passa per certs entrebancs, ara veuràs una petita llum que aclarirà les coses. Treball: apareixerà una persona que intervindrà de forma providencial i t’ajudarà a solucionar un problema laboral.

BALANÇA (24/9 al 23/10)
L’amor ha de sortir del cor, amb espontaneïtat. La lluna t’empenyerà a ser com ets, no cal que dissimulis. Treball: tot el que es fa bé acaba per tenir la seva recompensa. Sentiràs que tot encaixa, que els teus esforços són reconeguts.

ESCORPÍ (24/10 al 22/11)
Simplifica les teves estratègies de seducció, no siguis tan complicada. Estant segura del que sents, encertaràs. Treball: posar-te les piles no és suficient quan no confies en el que fas. El més important és que apostis per tu mateixa.

SAGITARI (23/11 al 21/12)
Aquesta petita crisi que travesses està afectant a les teves relacions. Soluciona-la ja i tot millorarà amb la teva parella. Treball: si algú s’enfronta a les teves idees, és probable que surti esquilat. Sigues més flexible i comprensiva.

CAPRICORN (22/12 al 20/1)
Sigues còmplice de la teva parella i demostra-li que el teu afecte està sempre per sobre de qualsevol altre condicionant extern. Treball: bon moment per expressar les teves idees, respecte a certes estratègies, que cal renovar.

AQUARI (21/1 al 19/2)
Moment per generar noves il•lusions i fomentar la unió, per buscar en l’amor el que necessites per sentir-te bé. Treball: amb el sector de la comunicació tan activat, dedica’t a exterioritzar les teves idees. Podràs ajudar molt.

PEIXOS (20/2 al 20/3)
Amb la d’amors que vas sembrant, seran molts els que pensin en tu. És important deixar petjada en els altres, i més si és amor. Treball: esforça’t més per contribuir al fet que es creï un bon ambient laboral. És determinant.


font: ACPG / Tot Mataró
No teniu els permisos necessaris per veure els fitxers adjunts d’aquesta entrada.
Gisela010
:: núvia mil·lenària
:: núvia mil·lenària
 
Entrades: 1282
Membre des de: dc. oct. 13, 2010 11:10 am

Torna a: El Bloc de GuiaNupcial

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 13 visitants