OPINIONS SOBRE BOTIGUES

Vestits de nuvi i núvia.

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: Juliol2012 » dt. gen. 31, 2012 5:01 pm

Cara es poco...estoy flipando...esto es engañar para vender. Pregunté bien clarito que qué marca era y no contestó. Al volver a preguntarle me dijo que los hacían ellas, que eran suyos.
No se si volver e indagar en los supuestos modelos que hacen ellas a ver por donde salen o ir directa a Ursula Escoriza que me han hablado maravillas.
El modelo es el Sagitario de La Sposa
Juliol2012
 
Entrades: 13
Membre des de: dg. gen. 01, 2012 11:32 pm

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: Estercita » dt. gen. 31, 2012 5:10 pm

No merece la pena, porque te dirán que lo entendiste mal, mejor ahora que ya sabes cual quieres, hazte un recorrido por todas las tiendas a ver donde sale mas barato...
Estercita
:: núvia experta
:: núvia experta
 
Entrades: 552
Membre des de: dc. nov. 30, 2011 1:59 pm

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: Juliol2012 » dt. gen. 31, 2012 5:17 pm

Que poca vergüenza tienen! si es que se pilla antes a un mentiroso que a un cojo!! y más ahora con internet...eso si, menudo trabajo de investigación he hecho!! he mirado mil catálogos hasta dar con este modelo!
Iré a otras tiendas y entonces decidiré donde comprarlo, pero por lo menos ya se que vestido quiero!!!!!! que biennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!
Juliol2012
 
Entrades: 13
Membre des de: dg. gen. 01, 2012 11:32 pm

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: desti28 » dt. març 20, 2012 11:39 am

Doncs jo nomès he anat a mirar tres botigues.
- Pronovias Girona: Un 10! Vam anar-hi sense demanar hora, el tracte un 10! La dependenta es diu Joana i molt amable. El primer que em va fer va ser recullir-me el cabell perque així quan m'emprovés els vestits, em veiés més novia. Em va deixar uns sosténs sense tires i unes sabates (no anava preparada per anar a provar-me res). Me'n vaig probar 7, i nomès dos em van agradar. Me'ls va tornar a probar, ben cordats, cenyits amb agulles perque veiés l'efecte. Em va fer sortir del probador, sentar-me, aixecar-me, girar-me, tot perque em sentís comoda amb el vestit. Em va posar el vel, una diadema, etc. I quan ja vam acabar, em va dir sincerament, que mirés més vestits, que així sabria si el meu vestit eran un dels dos que m'agradava. Que ja ho sabria. En resum, un 10!!!!!
- AB Dominguez, Mataró: Fatal! Per telefon, molt amable. Però a la botiga...no he vist una dona més seca que aquesta! Quasi ni parlava...li vaig dir que tenia una llista dels vestits que m'agradeven trets de la seva web, pero sobretot un que m'encantava de White One. No sabia ni de que li parlava. Em vaig quedar amb les ganes de provar-me el vestit. Doncs de 7 o 8 que portava apuntats, nomès me'n vaig provar dos, els altres els va treure ella perque sí. Lo més penós: Els vestits arrugadíssims, va cridar l'atenció a la meva cosina perque estava tocant els vestits que tenía per provar (la meva cosina em coneix com si m'hagués parit, i sap quin estil volia, i nomès buscava algún vestit que em pogués agradar) no fós cas que s'embrutissin (més)...No va deixar entra als acompanyants al provador no se per quin problema del terra. La meva cosina, es va descalçar, i tot i així, amb una bona indirecta la va fer sortir. A mi no me deixava moure'm del podium, o sigui, provar la comoditat del vestit, doncs res de res. No em va oferir ni vel ni cap detall....Nomès tenia ganes de tornar-me a vestir i marxar d'allà per cames!!! El meu pare flipava, ja que mai havia anat a una botiga de nuvies, i deia que es pensava que seria una altre cosa. Ja li vaig dir que alló era un cas a part.
-La Moda Núvies, Mataró: Després del desastre a AB Dominguez, vam anar a La moda, sense tenir hora. Almenys per informarnos, ja que estàn molt a prop una de l'altre. Quin cambi!!!! Un 10 amb el tracte. Em van fer esperar uns 20 min. perque al no tenir hora, doncs primer anava una noia que si en tenia. Tota l'estona demanant perdó per l'espera (cosa que se d'entendre si no tens hora). Quan em van atendre, vaig mirar el cataleg i nomès em va agradar dos vestits. Em vaig provar els dos més tres o quatre més que em va portar ella, per que mirés l'estil (els acompanyants a dintre del provador amb mi). Res, que el primer em va encantar. Me'l va tornar a deixar provar, m'hi va posar 4 vels diferents, em va portar una torereta, ja que em caso a l'octubre. Tot de detalls, vaja. Ja li vaig dir que m'encantava, i em va dir, doncs el preu encara t'agradarà més. No arriba a 800€. *.-o-o.* Vaig sortir del provador, i ja li vaig fer la paga i senyal!!!! De moment m'he quedat el vestit i el vel. La torereta m'ha dit que millor m'esperi a la primera prova (setembre) i que així veurem quin temps fa, per demanar-la o no. Ja et dic, un 10!!!!!!
Ja veieu la meva exeriencia!
28 d'Octubre del 2012
Imatge
Ens vam coneixer el 28 d'Octubre del 2005, i 7 anys després...ens casem!
Avatar de l’usuari
desti28
:: núvia de bronze
:: núvia de bronze
 
Entrades: 1711
Membre des de: dt. feb. 21, 2012 10:55 am

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: Olguiky » dt. març 20, 2012 12:39 pm

Desti28, tens raó!!! La Joana de pronovias girona és un encant!!! A mi em va atendre una vegada que vaig comprar-hi un vestit de festa. En canvi pel de núvia em va atendre una altra senyora que era molt correcta, però ni de bon tros li arribava a la sola de les sabates!
Imatge

Primera prova del vestit: 30/03/2012
Segona prova del vestit: 19/04/2012
Tercera prova del vestit: 25/05/2012
Avatar de l’usuari
Olguiky
:: supernúvia
:: supernúvia
 
Entrades: 5964
Membre des de: dj. maig 19, 2011 9:38 pm

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: desti28 » dt. març 20, 2012 5:24 pm

Olguiky, la veritat és que si, la Joana val per aquestes coses, semble més una amiga que no pas una dependenta! A mi perque al final em va enamorar el de La Moda Nuvies, però ja et dic que la meva intenció era tornar a pronovias i agafar un dels que més m'agradava!!! >.-<:
28 d'Octubre del 2012
Imatge
Ens vam coneixer el 28 d'Octubre del 2005, i 7 anys després...ens casem!
Avatar de l’usuari
desti28
:: núvia de bronze
:: núvia de bronze
 
Entrades: 1711
Membre des de: dt. feb. 21, 2012 10:55 am

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: Anna87 » ds. abr. 14, 2012 3:32 pm

Mi aportacion

AB Dominguez Mataró: Mi experiencia horrible. Dicendo borde me quedo corta, le tenia que sacar las palabras. Las tallas que tenia eran muy grandes e intentaba arreglarlo con ajugas, no podia, la tela era demasiado gruesa.. despues lo cogia con sus manos pero claro si cogia por arriba por abajo no terminaba de quedar bien, y bueno le comente unos modelos que habia visto por la web, que no podia ser y ya esta ninguna explicacion mas, despues le dije que queria probarme otro que no era mi "estilo" quiza al vermelo puesto cambiaba, pues no quiso dejarmelo probar!

Se me olvidaba los precios, en la tienda me gusto uno que costaba 1400 con descuento pos en otra tienda el mismo 970, tela!!!

Moda nuvies, Mataró: EL trato exquisito, lo unico que cuando yo fui habia "pocos vestidos" y no me convencia ninguno.

Vizenz Novias: Para mi un 10 en todo. La mujer sabe del tema, cuando entramos te hace elegir los que quieres probarte ademas te pregunta que te gusta para ver si hay algun modelo que me pueda gustar y ella lo saca, tengo que decir que me probe no se cuantos, incluso las tallas del vestido eran 40 seguramente porque casi me venian como un guante pues ella con unas pedazo pinzas para que me quedaran PERFECTOS, a mi es que me encanto, por eso me lo he cogido. Ademas los precios estan de

Pronovias: El tracto genial. Yo no lo queria pomposo y justamente aqui es lo que predimina, en plan princesa, las chicas muy sinceras me lo dijeron que seguramnte alli no encontraria nada, ademas te hacen simulacros de peinados para ver como quedas (Fui con una amiga para ELLA, y al decirle que yo tambien me casaba, pues ale, habia una chica que le cancelo la hora y aprovecharon conmigo jeje)
Imatge
Avatar de l’usuari
Anna87
:: núvia d'argent
:: núvia d'argent
 
Entrades: 2908
Membre des de: dc. des. 21, 2011 8:09 pm

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: desti28 » ds. abr. 14, 2012 5:18 pm

jajaja, estava llegint la teva opinió de AB Dominguez, i pensava que era la meva!!!! jajajaja Igualito, igualito...no sé com tenen obert encara....em dona ganes de montar jo una botiga de núvies, almenys més empenta i caràcter que aquella dona la tinc!!!
28 d'Octubre del 2012
Imatge
Ens vam coneixer el 28 d'Octubre del 2005, i 7 anys després...ens casem!
Avatar de l’usuari
desti28
:: núvia de bronze
:: núvia de bronze
 
Entrades: 1711
Membre des de: dt. feb. 21, 2012 10:55 am

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: Anna87 » dg. abr. 15, 2012 10:31 am

desti28 ha escrit:jajaja, estava llegint la teva opinió de AB Dominguez, i pensava que era la meva!!!! jajajaja Igualito, igualito...no sé com tenen obert encara....em dona ganes de montar jo una botiga de núvies, almenys més empenta i caràcter que aquella dona la tinc!!!


la veritat que m'he trobat altres noies que m'han dit el mateix com encara pot seguir oberta, estan de cara el public i a més venen vestits de nuvia que jo crec que has de mostrar simpatia... que a més no et deixes 50 euros, eh!!!
Imatge
Avatar de l’usuari
Anna87
:: núvia d'argent
:: núvia d'argent
 
Entrades: 2908
Membre des de: dc. des. 21, 2011 8:09 pm

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: si_ayer_estaba » dj. oct. 04, 2012 9:09 am

Hola!

Aprovecho para presentarme!! Me caso en marzo de 2013 y aún no tengo nada, ni restaurante ni nada porque me lo pidió mi chico hace un mes y estamos mirando!!

Ayer fui a Rosa Clará a coger un catálogo y la verdad es que la mujer muy amable, le pregunté con cuanto tiempo tenía que ir y me dijo que mínimo 6 o 7 meses, al decirle que me casaba en marzo me dijo que tenía que ya, pero siempre con cita previa. Me dio una tarjeta y me fui.

Lo que pasa es que yo tengo muchas dudas con esto, porque ahora mismo no tengo nada pensado del vestido, por lo que me gustaría ir a un sitio que me asesorasen bien, es decir, que me vieran y me sacaran los que ellas creyesen que me podían quedar bien. Supongo que para esto tengo que pedir cita previa, pero ¿cuanto tiempo se suele estar en las tiendas? Porque supongo que con 1 hora no da tiempo a nada ¿no?

Había pensado ir a Azahara Novias, pero me lo estoy pensando después de leer los comentarios...

Gracias!
I+R 30/03/2013
Imatge
Avatar de l’usuari
si_ayer_estaba
:: núvia experta
:: núvia experta
 
Entrades: 577
Membre des de: dj. set. 27, 2012 5:54 pm

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: desti28 » dj. oct. 04, 2012 9:54 am

si_ayer_estaba ha escrit:Hola!

Aprovecho para presentarme!! Me caso en marzo de 2013 y aún no tengo nada, ni restaurante ni nada porque me lo pidió mi chico hace un mes y estamos mirando!!

Ayer fui a Rosa Clará a coger un catálogo y la verdad es que la mujer muy amable, le pregunté con cuanto tiempo tenía que ir y me dijo que mínimo 6 o 7 meses, al decirle que me casaba en marzo me dijo que tenía que ya, pero siempre con cita previa. Me dio una tarjeta y me fui.

Lo que pasa es que yo tengo muchas dudas con esto, porque ahora mismo no tengo nada pensado del vestido, por lo que me gustaría ir a un sitio que me asesorasen bien, es decir, que me vieran y me sacaran los que ellas creyesen que me podían quedar bien. Supongo que para esto tengo que pedir cita previa, pero ¿cuanto tiempo se suele estar en las tiendas? Porque supongo que con 1 hora no da tiempo a nada ¿no?

Había pensado ir a Azahara Novias, pero me lo estoy pensando después de leer los comentarios...

Gracias!

Primero felicidades por la boda!!!! A ver, si no tienes claro que vestido escoger o que estilo te quedará bien, simplemente se lo tienes que comentar a la tienda que vayas, ellas estan muy acostumbradas a eso y quizás te hagan probar un de cada estilo a parte de los que te gusten a ti, o si no, tu misma elige uno de cada estilo y verás cual és el que mas va contigo. No necesitas que te asesoren, cuando encuentras tu vestido lo sabes y lo sientes!!!! Si te acompaña algun familiar o amiga, tambien te ayudaran mucho! Del tiempo que se suele estar en una tienda todo depende de la tienda, de la cantidad de vestidos que te hayas probado, etc...Cuando fuí a Pro-novias, que fuí sin cita però tenian un hueco y me cogieron, no me metieron prisa para nada y estube hora y media como mínimo! Por no decirte dos....En AB Dominguez, un hora justa y como ya habrás visto, de muy malas maneras! Y luego donde me lo compre, en Moda nuvias, tambien fui sin cita previa y estube una hora y media...si no me equivoco. Espero haberte ayudado!
28 d'Octubre del 2012
Imatge
Ens vam coneixer el 28 d'Octubre del 2005, i 7 anys després...ens casem!
Avatar de l’usuari
desti28
:: núvia de bronze
:: núvia de bronze
 
Entrades: 1711
Membre des de: dt. feb. 21, 2012 10:55 am

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: si_ayer_estaba » dj. oct. 04, 2012 12:49 pm

Muchas gracias!!! Me hago una idea del tiempo y espero que me asesoren bien :) Pensaba ir sola a las tiendas para ir más tranquila y elegir mejor...

Intentaré coger hora para este mes y explicar que tal la experiencia!!
I+R 30/03/2013
Imatge
Avatar de l’usuari
si_ayer_estaba
:: núvia experta
:: núvia experta
 
Entrades: 577
Membre des de: dj. set. 27, 2012 5:54 pm

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: desti28 » dj. oct. 04, 2012 4:09 pm

si_ayer_estaba ha escrit:Muchas gracias!!! Me hago una idea del tiempo y espero que me asesoren bien :) Pensaba ir sola a las tiendas para ir más tranquila y elegir mejor...

Intentaré coger hora para este mes y explicar que tal la experiencia!!

Ya nos contaràs que tal te ha ido!!! Mucha suerte y a disfrutarlo! >.-<:
28 d'Octubre del 2012
Imatge
Ens vam coneixer el 28 d'Octubre del 2005, i 7 anys després...ens casem!
Avatar de l’usuari
desti28
:: núvia de bronze
:: núvia de bronze
 
Entrades: 1711
Membre des de: dt. feb. 21, 2012 10:55 am

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: Mary Claire » dj. des. 27, 2012 1:22 pm

Hola! veo que muchas vais a pronovias de paseo de gracia o via agusta, yo fui al de carrtera de sants, parece muy pequeñito, pero dentro es más grande, os lo digo porque a mi me atendieron super bien y mi vestido es de allí.
Yo lo recomiendo :-)0(-:
Besotes : besito :
20 d'abril de 2013
Avatar de l’usuari
Mary Claire
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 166
Membre des de: dv. des. 14, 2012 8:09 pm

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: nela81 » dc. gen. 09, 2013 12:05 am

Algú ha anat últimament a Aire BCN de Via Augusta?

És que he llegit comentaris força dolents fa uns anys i m'agradaria saber si continuen així per estalviar-me la visita i anar directament a una botiga multimarca on també distribueixin Aire.

Gràcies!!!!
Imatge
nela81
:: núvia experimentada
:: núvia experimentada
 
Entrades: 261
Membre des de: dl. des. 10, 2012 10:16 pm

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: yoli123 » dg. gen. 27, 2013 5:18 pm

Yo fui a pronovias Sabadell y un 10
Avatar de l’usuari
yoli123
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 107
Membre des de: dg. gen. 20, 2013 8:58 pm

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: Lucydiamonds » dv. feb. 08, 2013 12:45 pm

Hola a totes, soc nova escrivint al blog,
Tot i aixó m'agradaria explicar-vos la meva aventura,
Desprès de visitar totes les grans firmes de núvia com ara Rosa Clara, Pronovias i pasejar-me Barcelona en busca del meu vestit de núvia ideal, una amiga va aconsellar-me que visites EUGENIA SANTIAGO,http://www.eugeniasantiago.com ja que a ella li va passar el mateix, havia visitat un munt de botigues i no havia trobat el vestit.
La cosa va anar així, tal com vaig entrar per la porta, la Eugenia em va mirar i em va dir tinc el vestit per tu!!, ( que diu aquesta dona, vaig pensar) encara que la meva primera impresió va ser d'incredulitat, el cert és que era veritat, el primer vestit que em va provar era genial , espectacular, vaig enamorar-me d'ell i de com em sentava, GRACIES EUGENIA!!!

volia compartir amb vosaltres la meva experiència, ja que he llegit moltes coses escrites a aquest blog que no son certes I només volen desprestigiar una part del sector de la núvia

Espero que el meu comentari sigui d'utilitat i alguna en tregui profit,
El meu consell es que visiteu teler, o botigues petites, amb experiència, ja que l'atenció es mes personalitzada i estic segura que us sorprendran
Lucydiamonds
 
Entrades: 1
Membre des de: dv. feb. 08, 2013 12:19 pm

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: annita85 » dv. feb. 08, 2013 7:59 pm

nela81 ha escrit:Algú ha anat últimament a Aire BCN de Via Augusta?

És que he llegit comentaris força dolents fa uns anys i m'agradaria saber si continuen així per estalviar-me la visita i anar directament a una botiga multimarca on també distribueixin Aire.

Gràcies!!!!


Hola, jo encara no he anat a provar-me vestits ja que em caso a juliol de l'any que ve, pero l'any passat es va casar la meva millor amiga i vaig anar amb ella a provar-se vestits, el primer i unic lloc que vam anar va ser a aire de via augusta, i la veritat que molt be, va escollir uns quants del cataleg i se'ls va anar provant, el tracte va se molt bo. Jo quan comenci a mirar tinc segur que anire alla, encara que dubto que sigui l'unic lloc que hi vagi.
Imatge
Avatar de l’usuari
annita85
:: núvia experimentada
:: núvia experimentada
 
Entrades: 353
Membre des de: dg. jul. 22, 2012 6:21 pm

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: Jumore » dt. abr. 09, 2013 2:22 pm

Hola!

Yo me caso en Julio de 2013, y entre Agosto y Septiembre de 2012 estuve buscando vestidos.
Cierto es que no fui a muchos sitios pero bueno os cuento lo que ví.

- Pronovias el corte ingles (Plaza catalunya): realmente solo fui a buscar un catalogo y la verdad es que el trato fue insuperable, me gustó muchísimo, muy amables y serviciales

- Una tienda de Granollers (no recuerdo el nombre): la chica bastante maja la verdad, es un multimarca y me estuve probando y tal, aunque cierto es que no se preocupaba mucho de sacar vestidos sino que los que yo le había dicho y basta

- Azahara novias: ¿Qué decir de ellas? HORRIBLE! No me gustaron nada, el trato es muy malo y encima es que casi ni te atienden, vamos ni llegué a pedir hora

- Aire de Barcelona (Gran Via 2): a este no fui para mi, sino que fuimos para mi hermana en su día y nos trataron horriblemente mal, así que ya ni me lo planteé

- Pronovias (Frabra i Puig): insuperables! No puedo decir más, Mª Àngels genial, es la caña, te saca vestidos, sabe acertar tu estilo, te aconseja, es super cariñosa...vamos que además ella dió con el clavo con mi vestido así que no se puede pedir más!
Este lunes 15 de Abril vuelvo a la primera prueba y estoy deseando verlo y verla a ella!
Imatge
Avatar de l’usuari
Jumore
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 192
Membre des de: dc. feb. 27, 2013 10:57 am

Re: OPINIONS SOBRE BOTIGUES

EntradaAutor: AnGoDa » ds. maig 18, 2013 12:25 pm

Hola!! Yo empezaré la ruta vestidil después del verano, en septiembre-octubre, ya que nos casamos en Julio 2014.
Como soy de Viladecans, tengo pensado comenzar con NOVIAS VICTORIA y TOT NUVIS (tiendas multi marcas) y a ver que tal!
Imatge
Avatar de l’usuari
AnGoDa
:: núvia rookie
:: núvia rookie
 
Entrades: 146
Membre des de: dc. març 13, 2013 5:30 pm

AnteriorSegüent

Torna a: Moda Nupcial

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants
cron