Entrevista a Elisabeth Barboza

Tots els articles publicats al bloc de GuiaNupcial i tots els vostres comentaris.

Entrevista a Elisabeth Barboza

EntradaAutor: Gisela010 » dt. ago. 23, 2011 11:08 am

La col·lecció d'Elisabeth Barboza és molt femenina, com de costum, i hi trobarem vestits curts, llargs, i també aplicacions florals en forma de pètals i perles (platejades i nacrades), que també té molt present.

La seva col·lecció també inclou molt de volum, que no serà un problema per aquelles núvies que es decideixin per aquest tipus de vestuari perquè aquest vestits són de crinolina i són molt lleugers.

Elisabeth Barboza presenta una col·lecció amb molta puresa, preciositat, dolçor i romanticisme: la selecció de materials i siluetes emanen naturalment.

Diplomada de Cambra Sindical de la Costura Parisenca, Elisabeth BARBOZA, ansiosa de descobrir i d’explorar el món de la moda, s’ha aventurat inicialment en missions dirigides sobre el prêt-à-porter citadino, els complements, la moda esportiva, el prêt-à-porter de luxe i la moda de festa.

L’univers de la núvia es va imposar davant d’ella una mica més tard però d’una forma molt natural quan ella mateixa havia realitzat el seu vestit de núvia. Aquesta revelació ha dirigit a Elisabeth cap a la més gran ensenyança francesa de vestits de núvia, la societat PRONUPTIA. Aquesta unió que dura des de 1994 li ha permès treballar al costat de Jean Candillon, dissenyador de Pronuptia, durant poc més de set anys.

Any rere any, col·lecció rere col·lecció, Elisabeth BARBOZA ha reconegut i col·laborat amb els més grans dins de la casa Pronuptia: Christian Lacroix, Hanaë Mori, Torrente, Olivier Lapidus, Roberto Torretta,… entre altres dissenyadors especialitzats en vestits de núvia.

La línia Elisabeth Barboza by Pronuptia Paris posa un punt d’honor a la seva carrera de dissenyadora.
El grup Pronuptia li ha brindat l’oportunitat d’expressar el seu talent a través d’aquesta col·lecció que porta el seu nom, aquesta línia és una mostra de reconeixement per a tots els anys de col·laboració i d’ingeni que Elisabeth BARBOZA ha aportat a la marca Pronuptia.

Aquí sota podeu veure el vídeo de l'entrevista:

http://www.guianupcial.tv/video=1394

També podeu veure els vestits d'Elisabeth Barboza a la Passarel·la Gaudí:

http://www.guianupcial.tv/video=1396
Gisela010
:: núvia mil·lenària
:: núvia mil·lenària
 
Entrades: 1282
Membre des de: dc. oct. 13, 2010 11:10 am

Torna a: El Bloc de GuiaNupcial

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 5 visitants