JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

un any d'il·lusió.

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: madonna » dj. abr. 07, 2011 10:38 am

si , sé k a l´agost fará molta calor, peró jo no sóc molt calurosa , sino molta aigüa i fora.. jejej...
Avatar de l’usuari
madonna
forofa de l'any
forofa de l'any
 
Entrades: 18136
Membre des de: dv. març 24, 2006 3:31 pm

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: MARICRIS » dj. abr. 07, 2011 3:33 pm

bueno nosaltres sempre hem fet vacances a l'agost i jo SIII que sóc molt calurosa... es quan es pot segons la feina! jejeje! pero es el que dius tu: botellita de agua en mano i au!
nosaltres enguany ens quedem sense vacas i l'any vinent no sabem si potser les farem al setembre amb el peque pq a l'agost el paco es festero del poble...
Avatar de l’usuari
MARICRIS
:: supernúvia
:: supernúvia
 
Entrades: 5479
Membre des de: dt. feb. 28, 2006 11:29 am
Ubicació: BÉTERA-CITY

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: Trinity » dv. abr. 08, 2011 7:47 am

Nenis!!!!!!! Com aneu???? Jo bé... unai no ha anat a la guarde pq ahir va vomitar i mira aixi te dos dies mes de cap de setmana....
Madonnita me alegro de tus vacas dlen Roma ohhhh!!!! Bueno y las de Ari ni te cuenta.... nosotros no se que haremos o voenen unos amigos d valencia o bajamos nosotros... igual nos desviamos a betera a conocer una panxulina ;)
txell vais mejor??? Que este dominngo 2 semanitas... seguro q estais como dos princesasen tu casa!!!!
maricris com vas??? Quan tens la proxima wco? Q tal es porta en Pau?? Q no t'he fet cap email
...

Petonets a totes
************************************

CUANDO LAS COSAS NO VIENEN POR SI SOLAS; SE HAN DE IR A BUSCAR!!!!!!!
Avatar de l’usuari
Trinity
:: núvia d'argent
:: núvia d'argent
 
Entrades: 2747
Membre des de: dl. març 27, 2006 10:25 pm
Ubicació: Barcelona

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: MARICRIS » dv. abr. 08, 2011 3:36 pm

eiii!!! trini!! pobret
pues si baixes cap a valència m'avises i encara que sigui a paterna (es el poble dels teus amics no?) quedem per fer un cafeto! :-)ok:

a veure si aquest finde em faig fotos pq em veieu la panxota... estic molt gorda... massa... nomes m'he engreixat 4 kilets pero em veig una panxaaaaaa.... buff que mareo de barriga!! neujor:-)

dilluns tinc la eco a la fe es l'hospital on pariré, la eco morfológica...estic una mica acollonida...però crec que tot anirà bé!! i tema si es nen o nena allà m'ho confirmaran segur encara que jo estic segura que quan diuen nen poquet s'equivoquen..... jajajaj!!! amb el paco hem fet un pacte: no direm res de que ho sabem a vore que ens diuen!! jajaja!!

bueno wapes que passeu molt bon cap de setmana!!
milions de petunets i serpentines!
Avatar de l’usuari
MARICRIS
:: supernúvia
:: supernúvia
 
Entrades: 5479
Membre des de: dt. feb. 28, 2006 11:29 am
Ubicació: BÉTERA-CITY

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: Selecty » dt. abr. 12, 2011 10:36 am

Buenas!!!

Q tal las mamis y las no mamis?¿?¿ jejeje otra semanita en marcha!

Trini como van tus principitos? unai mejor?¿?¿ espero q si!
Ares y Txell ya nos contareis q tal vais las 2 new mamis junieras!!!
Maricris ahir genial, no? vull foto panxulina!!!!!!!
Cuore esas vacas en roma y en la playita confirmadas!!!!!

Nosotros este finde bastante de relax yo escapada rapida al pobla a ver a los yayos y a las amigas y el domingo fuimos a ver a una amiga q salia en un desfile en su poble y ya nos quedamos a cenar con ellos. Y esta semana tocan celabraciones de la family politica! hoy lelga mi sister in law de galicia y mañana es su santo, y el jueves el cumple de mi suegro, lo llevaremos a un rest de bcn q dicen q esta muy bien, se llama Freixa Tradició, ya os contare! Aun tengo q ir a comprarles los regalos, a mi cuñada un detallito q es el santo y a mi suegro unos zapatos que queria y alguna cosilla mas a ver si su hija me ayuda pq lo q es su hijo.... jejejejeje hombres!

Besos a todas!!!! :-()-)
Avatar de l’usuari
Selecty
forofa de l'any
forofa de l'any
 
Entrades: 13373
Membre des de: dl. maig 28, 2007 2:34 pm

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: MARICRIS » dc. abr. 13, 2011 5:21 pm

BUENAS!!

selecty siento decirte que me hicieron una birria de ecos en el hospital que cuando veo las ecos de amigas mias me muero de envidia... nose ve nada de nada!! bueno se ve el femur y el corazon si lo sabes interpretar!!! malditos hospitales publicos!!!
le pedimos de grabar la eco y nos dijo que no!! encima! voy a pedir derechos de imagen de mi hijo!! jajaja!!
En fin... lo bueno de la visita es que esta todo superbien y en su sitio, hubo un momento que nos dijo que era una niña pero acto seguido miro bien y dijo no no no es un niño un señor niño!! jajaj!! pero se ve que será rebelde pq una eco que tendria que haber durado 15 minutos duro una hora!! el niño no parava de "jugar" con el ecografo!! asi em gusta siempre en contra de todo, como su madre!! jajaja!!
Pesa 400gramos...justito pero bien sin darle mas importancia y mi peso por las nuuuubes!! me da igual... m'en recordo de lo que deia la txell: -pero estic tant feliç que m'és igual el pes- jeje!

me hace gracia que vayas a can freixa, los dueños son intimos amigos de mis tios, el que hay ahora no pq es el hijo sino el padre de los restaurantes: una comida muy buena peeeeroooo una muestrecita, cocina de autor que llaman.

Bueno i les altres com esteu?? com va tot????
Avatar de l’usuari
MARICRIS
:: supernúvia
:: supernúvia
 
Entrades: 5479
Membre des de: dt. feb. 28, 2006 11:29 am
Ubicació: BÉTERA-CITY

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: txellgodayol » dj. abr. 14, 2011 11:18 am

Maricris hem de ser happys happys!!! que els nens creixin tranquis!!!

Jo vaig cansada pero molt feliç encara que tinc moments que em desespero perque no se que he de fer, encara ens estem coneixen. M'encanta posar-me-lasobre meu i que aqui es relaxi, quan em mira em desfaig. Aixo si quan esta poseida per la meva mala llet no se que he de fer jajajaja.

Espero agafar el ritme aviat, els dies pasen que no m'entero i les nits ja ni us explico, sembla que acabo de tancar els ulls quan ella es torna a despertar per menjar.

Ari el raco d'en freixa esta delante d donde estaba mi office antes!!!! Pronto te vas para Bilbo no??

Les altres que feu??? com esteu???
Avatar de l’usuari
txellgodayol
:: núvia de platí
:: núvia de platí
 
Entrades: 4996
Membre des de: dc. feb. 15, 2006 1:08 pm
Ubicació: sitges pero de Sant Pau de Seguries

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: MARICRIS » dj. abr. 14, 2011 5:26 pm

oh oh oh!! jo también em desfaria mirant-la!! acabo de veure una foto seva al FB i es super maca!! sembla que tingui els ulls clarets no?
lo de la mala llet ... oi que quan tu tens gana també arrassaries amb tot? doncs ella igual, te gana..plora! jajaja!
suposo que tot necessita un temps d'adaptacio pero de les petites coses tambe s'ha de disfrutar!!!
M'en alegro de que estiguis tant feliç, t'ho mereixes!!!!!!! us ho mereixeu!!!
Avatar de l’usuari
MARICRIS
:: supernúvia
:: supernúvia
 
Entrades: 5479
Membre des de: dt. feb. 28, 2006 11:29 am
Ubicació: BÉTERA-CITY

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: Selecty » dv. abr. 15, 2011 12:53 pm

Hola princesas!!!!

Ya es friday!!!!! y la semana q viene Semana Santa y dias de vacaciones!!! q ganitas de que lleguen! a ver si el tiempo se nos porta bien por el norte! jejejeje solo pido un dia de sol al menos de los 3 q vamos! jijijijij

Maricris quina gracia la "birriita de ecos" jejejejejejee en la proxima dile al Pau q se comporte que sus titas junieras quieren conocerlo!!!!
El restaurante de ayer 100% recomendable! cuina catalana reinventada pero nada de raciones peques eh! acabamos superllenos y todo rico, rico! ole la dieta jejejejje

Yo ahora en nada me voy corriendo que tengo una comida en tarragona, una paellita nos espera a mis amigas de alli y a mi!!! llegare casi a las 4 pero ya la hemos pedido para las 3 y media-cuatro sera llegar y besar al santo!

Y mañana nos vamos con la family politica a pasar el finde a comarruga (vueeelve a bajar jijiii soy la chica de los kilometros!)

un beso a toooooodas y feliz weekend!!!!!!!!!!!!!!! :-()-)
Avatar de l’usuari
Selecty
forofa de l'any
forofa de l'any
 
Entrades: 13373
Membre des de: dl. maig 28, 2007 2:34 pm

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: MARICRIS » dv. abr. 15, 2011 3:34 pm

aix si por in viernes!! :-)ok: aunque nosotros mañana trabajamos... operamos una uña de un niño, pobret se le clavan las uñas y siempre que hay que hacer a un niño vamos con más pies de plomo, por eso preferimos estar tranquilos en sábado que no está abierto al público.

me alegro de que os gustara el restaurante, yo fui hace muuuchos años (aún vivia mi abuelo y él faltó hace 19 años... !)seguramente todo ha cambiado, de entrada ahora lo lleva el hijo del que lo fundó... y supongo que los cumples muy bien!! >.-<:

Pues esperemos que la calor o al menos solecito aguante un poquillo y ya, que se quede!
Nosotros subiremos a barcelona hacia el jueves o viernes, a estar con la familia y a recoger la mona a casa mis padrinos! es como 1 tradicion de todo la vida: todo el dia de barbacoa y de postressssss: mona!!! como crios!

Pobret Pau... no fue culpa suya, fue el tonto-laba del ginecologo que nos dió una birria de eco que no se ve nadaaaa... que rabia! pero el dia 25 de mayo vamos a otro centro donde trabaja Paco que nos regalan la 4D y espero que alli me den una eco como dios manda pq sino cuando el niño sea mayor le enseñaré las ecos y le diré: - esta mancha eres tu de 21 semanas en la panxeta- ... el niño se pensará que estoy loca loca loca... (ya lo dbe pensar pq le explico cada cosa!jajaj)

Yo ayer por la noche tuve un susto.... bufff... cuando llegué a casa me estiré en la cama para relajarme y, de golpe me quise levantar y en la zona de debajo la barriga tuve un pinchazo super fuerte, nunca habia tenido ese dolor, me asusté mucho, paco me ayudo y me volvi a estirar y cuando me relajé se me pasó... pero estoy acojonada, espero que no sea una contracción de parto o algo raro, después lo noté y todo bien pero ese momento... ufff quina por! les que ja heu parit: que pot ser això??? :-/ no serà res dolent no? vosaltres havieu notat algo a les 21 setmanes i picooo?? dimecres tinc matrona i li diré a veure que em diu...

bueno wapis, quines parrafades escric mare meeevaaaa... espero que passeu bon cap de setmana i si ja començeu la setmana santa que disfruteu moltisssim!!

petunets i serpentines!!!
Avatar de l’usuari
MARICRIS
:: supernúvia
:: supernúvia
 
Entrades: 5479
Membre des de: dt. feb. 28, 2006 11:29 am
Ubicació: BÉTERA-CITY

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: MARICRIS » dt. abr. 19, 2011 3:44 pm

AIX QUINA RABIA ESCRIURE UN MISSATGE I QUE S'ESBORRIIIII!!!!!

Res us volia desitjar que passessiu molt bones vacances de setmana santa, que renoveu forces i que disfruteu molt aquests dies!!

us penjo unes fotos meves, Trini pel FB segons quina foto no m'agrada penjar... (vete a saber quien lo mira...bueno y esto nose nose... jajajjaja!!), son de les 20 setmanes ho sigui que ara ja 2 setmanes despres la panxa ha augmentat notablement!! jajaja!

milions de petunets i serpentines!!
No teniu els permisos necessaris per veure els fitxers adjunts d’aquesta entrada.
Avatar de l’usuari
MARICRIS
:: supernúvia
:: supernúvia
 
Entrades: 5479
Membre des de: dt. feb. 28, 2006 11:29 am
Ubicació: BÉTERA-CITY

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: Selecty » dt. abr. 19, 2011 4:33 pm

Alaaaaaaa quina xulada de panxeta!!!!!! quina ilu maricris!!!! i quina careta de happy q fas! jejejejeje

Me queda media horita para irme!!!! esta tarde pillo el tren para benicarlo y vuelvo el jueves por al noche y el viernes tempranito nos sale el avión para Bilbao hasta el domingo por la noche, jose tiene mercabarna el lunes...pero por la tarde aprovecharemos para ir a ver 40 el Musical que me regalo las entradas para reyes y a este paso casi se nos pasa el turno jejejeje

El tiempo me parece q no nos va a acompañar mucho ni aqui ni por el norte, bueno igual si aciertan la previsión algun dia veremos el sol! pero da igual lo importante es tener vacaciones, ver a la family o a los amigos y desconectar una semanita!!!!

Un besote para todas!!!!!!!!!!!!!!! :-()-)

Y a ver si podemos coincidir la proxima vez q vebga Maricirs y hacemos quedada juniera!
Avatar de l’usuari
Selecty
forofa de l'any
forofa de l'any
 
Entrades: 13373
Membre des de: dl. maig 28, 2007 2:34 pm

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: MARICRIS » dt. abr. 19, 2011 6:51 pm

ai!! quina enveja a bilbao... tapas buenissimas!! tengo obsesion por la comidaaaaa!!! jajaja!! lo del tiempo es lo de "menos", lo importante es desconectar!!!

aix la foto esta hecha a ultima hora de la noche cuando llegué a casa despues de un laaaargo dia de curro.... aun voy con los pantalones del pijama de la clinica!!! jejej!

SIIIIII JO US VULL VEURE !!!!!!!!!!! i als nouvinguts també!!!!!!! >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<:
Avatar de l’usuari
MARICRIS
:: supernúvia
:: supernúvia
 
Entrades: 5479
Membre des de: dt. feb. 28, 2006 11:29 am
Ubicació: BÉTERA-CITY

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: madonna » dc. abr. 20, 2011 12:11 pm

Holaaaaaaaaaa guapis!!!

aixx cuantos dias sin pasar por aki!!

Mamicrissssssssssssssssssssssss estás genial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kina panxulina més macaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =0-0-) =0-0-) =0-0-) =0-0-)

Cuore k vaya genial por bilbo!!! a comer pinchos!!!!! :-()-)

Txell com vas?? i la mini txell k tal??? a veure si ens veiem i la coneixo!!! :-()-)

Mami Trini k tal estás cielo?? y los pekes??

Yo bien con ganas de k llegue mañana e irnos al camping!! nos vamos con mis papis y mi hermano a unos bungalows cerca de cambrils! aunke el tiempo no nos acompañe por lo menos desconectaremos... k tengo ganas!!!! :-()-)


Feliz sant jordiiiiiiiiiiiii guapas!!!! :-()-) :-()-) :-()-)
Avatar de l’usuari
madonna
forofa de l'any
forofa de l'any
 
Entrades: 18136
Membre des de: dv. març 24, 2006 3:31 pm

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: MARICRIS » dc. abr. 20, 2011 4:00 pm

eiiii!! madonita!!

quina sort poder marxar de camping! i mira lo del temps... contra aixo no podem lluitar pero lo que esta clar que per desconectar es igual!! per si de cas agafa el bikini que el sol es molt capritxos i surt de cop!! :-)ok:

genial.... no es la paraula.. mes aviat gordi... avui he anat a la matrona i segons la seva bascula m'he engreixat 4 kilos en una setmana, vamos de la impotencia q m'ha agafat m'he posat a plorar pq no m'ho crec, la setmana passada a l'hospital pesava 4 kilos menos!! estan bojos o en que quedem...estic mes tocada avui... m'ha dit que o faig regim severo o que hauran de fer una cesarea sense pensar-s'ho!! q fort...li he acabat dient que no em creia el pes...s'ho ha pres malament pero es que crec que s'ha eqivocat de llarg i el paco li ha dit lo mateix... sigui com sigui ella ha apuntat aixo a la historia clinica i aixo es lo que val! malditas matronas delgadas!!!! ::brr::

en fi dema espero estar mes animada i quan arribi a bcn encara mes..encara q ma mare em fotrà el rollo moral del pes, de tota la vida...

bueno wapes que us ho passeu molt be aquests dies!!

petunets i serpentines!!
Avatar de l’usuari
MARICRIS
:: supernúvia
:: supernúvia
 
Entrades: 5479
Membre des de: dt. feb. 28, 2006 11:29 am
Ubicació: BÉTERA-CITY

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: MARICRIS » dc. abr. 27, 2011 3:46 pm

hola wapis!!

com han anat les setmanes santes?? la meva de relax total per barcelona amb la familia, encara que hem aprofitat per anar a caminar per collserola que feia molt de temps que no hi anavem... i a veure si baixo de pes pq amb lo pesats que es van posar amb el pes...
Avatar de l’usuari
MARICRIS
:: supernúvia
:: supernúvia
 
Entrades: 5479
Membre des de: dt. feb. 28, 2006 11:29 am
Ubicació: BÉTERA-CITY

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: Selecty » dl. maig 02, 2011 5:34 pm

Buenas tardes floretes!!!

Que asquito la vuelta de vacaciones y encima voy a tope!!! tenemos q entregar un megaproyecto de muuuuucho dinerito del Ministerio y nos han dado muy poco tiempo! en fin... a hacer horas...

La vacaciones geniales, Bilbao nos ha encantado! y que bien se come...menos mal q hemos andado mogollon q sino me vengo con 3 kilos de mas por lo menos!
Ademas super buena suerte con el tiempo y nos hizo hasta sol el viernes y el sabado, el domingo ya se puso nublado a media mañana y por la tarde antes de irnos llovio un poco. Visitamos Portugalete y Getxo ademas, y nos gusto tambien. La proxima San Sebastian!

Bueno os dejo q tengo q continuar recopilando info de proyectos...MUUUUUA!!!!! :-()-)
Avatar de l’usuari
Selecty
forofa de l'any
forofa de l'any
 
Entrades: 13373
Membre des de: dl. maig 28, 2007 2:34 pm

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: madonna » dt. maig 03, 2011 9:14 am

Guapissssssssss k tal???? cuantos dias sin pasar...

Mi semana santa guay! desconexión a tope! aunke un tiempo de :-( , en fin... en abril aguas mil.....pero me lo he pasado genial!!! lo repetiría ya!!!

Mamicris com va aquesta panxulina maca?? :-()-)

Cuore ánimos con esos proyectos!!! olé tu!!!! :-)) :-()-)

Txell com aneu????? a veure si fem una merendolaaaaaaaaaa i coneixo a la petitona!!! :-()-)

Trini mamiiiiiiiiii como vais??? espero k bien! :-()-)


Yo bien aki de martes y con ganas de finde..jejeje.... aún keda...

Un besoteeeeeeee!!! :-()-) :-()-)
Avatar de l’usuari
madonna
forofa de l'any
forofa de l'any
 
Entrades: 18136
Membre des de: dv. març 24, 2006 3:31 pm

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: txellgodayol » dt. maig 03, 2011 5:31 pm

Guapes tot genial!!!! pero em falten hores!! quan vulgueu fem una trobada que ja puc baixar sola a bcn que ahir vaiig fer una escapada i va anr genial.

Com esteu vosaltres??

petons
Avatar de l’usuari
txellgodayol
:: núvia de platí
:: núvia de platí
 
Entrades: 4996
Membre des de: dc. feb. 15, 2006 1:08 pm
Ubicació: sitges pero de Sant Pau de Seguries

Re: JUNIO 2007!!!!!!! (II Part )

EntradaAutor: sita81 » dt. maig 03, 2011 9:26 pm

Hols guapis! Quan de temps! Com aneu?

Maricris, que xules les fotos, et senta moooolt bé l'embaràs!!!

Txell, que fa la mini Txell? Mira, al final ha acabat sent més peque que l'Arnau, com són les coses! Ja us heu adaptat bé?

Madonna, així que a Roma eh! Jo tinc ganes d'anar a Itàlia, no hi he anat mai!

Selecty, tu no apres eh!!! Explica cosetes del viatge d'aquest estiu, vinga!!!

Trini, que fan els principitos???

La nostra setmana santa no ha estast gaire divertida, des de Sant Jordi fins el dimarts ingressats a l'hospital perquè el peque tenia un virus i li va agafar febre. Quin patiment! Ara però ja està bé!
<img border="0" src="http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10742;80/st/20090612/e/bye+bye+uni/dt/6/k/121e/event.png"><img border="0" src="http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10725;405/st/20090621/e/New+York+New+York/dt/6/k/1049/event.png">
Avatar de l’usuari
sita81
:: núvia de bronze
:: núvia de bronze
 
Entrades: 1855
Membre des de: dc. des. 20, 2006 4:27 pm

AnteriorSegüent

Torna a: Bodas 2007

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 6 visitants
cron