Consells a l'hora de comprar el vestit de núvia

Tots els articles publicats al bloc de GuiaNupcial i tots els vostres comentaris.

Consells a l'hora de comprar el vestit de núvia

EntradaAutor: anny » dj. des. 20, 2007 12:03 pm

Abans de triar el vestit que portaràs aquell dia, cal que busquis molt, xafardegis revistes, consultis la web www.modanupcial.com i visitis diferents botigues de núvia. Amb aquests primers contactes cal que vagis definint el tipus de vestit que t’agrada.

Cal que tinguis en compte que la cerca del vestit de núvia necessita temps, per aquest motiu cal buscar-lo amb suficient antelació. És recomanable que et reservis diversos dies per buscar-lo.

Quan estiguis a la botiga, comenta a la venedora o modista alguns detalls del casament com el dia i mes del casament, l’hora, el lloc, el pressupost que tens per el vestit i sobretot la idea de com el vols, d’aquesta manera et podran aconsellar millor.

Per saber com et queda un vestit la millor manera es emprovant-se’l, per tant emprova't tots els vestits que consideris necessaris, tant els que t’agraden com els que no t’agradin tant, ja que de vegades et pots portar sorpreses. Quan hagis de fer la tria no et conformis amb qualsevol vestit ni escullis el primer que t’ofereixin.

És millor que vagis acompanyada amb algú de confiança, però no de molta gent, ja que això no t’ajudarà.

Pensa que alguns aspectes físics teus t’ajudaran a decidir el tipus de vestit que portaràs, per exemple el color de la pell t’ajudarà a decidir el color del vestit o la teva constitució física també et pot ajudar a limitar el tipus de vestit.

L’època de l’any en que es celebrarà el casament també és important, si és primavera – estiu escull un vestit lleuger, sense mànigues i amb teles com ara la seda o el cotó en les seves diferents barreges i acabats, si el vestit és a la tardor o hivern escull un vestit sense mànigues acompanyat d’una xalina, torera o jaqueta.

Has de tenir present que el vestit l’hauràs de portar durant moltes hores i per tant cal que et trobis còmoda amb ell. Quan et provis el vestit, fes exercicis amb ell: puja escales, asseu-te, camina, ajupat, etc. Si el vestit el trobes còmode i t’agrada és un bon candidat per ser el teu vestit de casament.
Imatge
Avatar de l’usuari
anny
:: núvia mil·lenària
:: núvia mil·lenària
 
Entrades: 1241
Membre des de: dt. feb. 20, 2007 2:28 pm

Torna a: El Bloc de GuiaNupcial

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants
cron