Pàgina 1 de 1

Rosa Clara. Col·lecció 2014 :::::::::

EntradaPublicat: dt. maig 07, 2013 9:40 am
Autor: Toni
Estem penjant totes les col·leccions del 2014 a http://www.guianupcial.tv, ja podeu veure la desfilada de Rosa Clarà i les seves propostes pel 2014 a
http://guianupcial.tv/bodas/rosa-clara- ... ccio-2014/La nova col·lecció de núvia Rosa Clará pel 2014 s'inspira en la bellesa i la feminitat de la dona en el seu moment més important i es defineix en tres línies.

Volums i teixits nobles com el mikado de seda, l’otomán o els brocats conformen vestits estructurats amb àmplies faldilles i cossos mínims replets de detalls que recorden l'alta costura com a llaços, calats o brodats de pedreria i flors.

La segona línia està formada per vestits amb faldilles de volums lleugers realitzades amb diverses capes de tul sedoso o mocadors d'organza de seda que cauen en cascada rematats amb calats. Els detalls de fantasia i les aplicacions i els brodats d'encaix i pedreria cobren protagonisme per adornar cossos i faldilles den tul que produeixen un efecte màgic en moures.

Els vestits de gran caiguda, gairebé sense volum, componen una tercera línia on espectaculars brodats sobre tules transparents dibuixen formes precioses sobre la pell de la núvia. El voile i el tul de seda natural combinat amb subtils encaixos són els teixits protagonistes per a uns vestits d'inspiració purament romàntica, amb gran moviment i que cobren vida en caminar.

Aquesta nova col·lecció utilitza la il·lusió òptica derivada de la utilització de teixits subtils i delicats com la núvia a manera de tendència. Això dóna lloc a sofisticades creacions que es materialitzen en peces que es transformen en donar-se la volta amb acabats com a transparències, aplicacions d'encaixos i pedreries o sorprenents escots inesperats.

Re: Rosa Clara. Col·lecció 2014 :::::::::

EntradaPublicat: dt. feb. 25, 2014 7:00 pm
Autor: CARMEN93
Me encanta Rosa Clara, su trabajo es maravilloso, y en sus tiendas, el trato es formidable. El enlace que has colgado muy bonito. Gracias por tenernos informadas.

Rosa Clara Col·leccio 2014

EntradaPublicat: dj. jul. 02, 2015 3:48 pm
Autor: CarMi
senzillament magnifics vehicles, i bonissima col · leccio, gracies per deixar les fotos, Josep