Pàgina 1 de 1

Vídeo de Can Baladia

EntradaPublicat: dt. març 13, 2012 12:12 pm
Autor: Gisela010
Baladia Restauració està situat a Argentona, a només a 30 Km. de Barcelona. Es tracta d'un edifici principal d’estil modernista de principis del s.XX atribuït a Puig i Cadafalch.

Allà els nuvis gaudiran d'una finca de 10.000m2 amb salons de diferents capacitats segons les necessitats de cada parella, estaran envoltats de jardins majestuosos amb racons incomparables pel reportatge fotogràfic i disposaran de zones per a realitzar la cerimònia civil en un entorn a l'aire lliure, acollidor i romàntic.

A més, a Can Baladia els nuvis tindran al seu abast una gastronomia mediterrània exclusiva i moderna gràcies a un personal professional que farà inoblidable un dels dies més especials de la seva vida.

Baladia Restauració, amb la complicitat, servei i tracte personalitzat que els caracteritza, organitza cada esdeveniment de manera especial perquè estigui a l'alçada de les expectatives dels nuvis.

Si encara no teniu restaurant on realitzar les vostres noces i esteu buscant un lloc amb encant, acollidor, familiar i romàntic, Can Baladia us ofereix la possibilitat de realitzar el vostre enllaç amb ells!

No dubteu a visitar-los perquè us ensenyaran les seves espectaculars instal·lacions i us aconsellaran en tot el que necessiteu per al vostre dia.

http://www.guianupcial.tv/video=1679

Re: Vídeo de Can Baladia

EntradaPublicat: dt. març 13, 2012 2:35 pm
Autor: Verònica
Hola, Gisela!
Sóc una noia, que de tant en tant va al vostre restaurant, perquè donada l'explicació, suposo que hi tindràs quelcom a veure. He de reconèixer que el lloc és molt maco, especialment el restaurant. Només t'escric, donat que em dedico al sector de la història, l'art i el turisme, per puntualitzar que l'edifici no és d'en Puig i Cadafalch. Se li atrubueix popularment però no hi ha cap escrit ni cap document que ho afirmi.
Moltes gràcies.

Re: Vídeo de Can Baladia

EntradaPublicat: ds. oct. 18, 2014 10:40 am
Autor: zohaa
Jo! No puedo ver las foto... :-(