Pàgina 1 de 1

Cabotine. Col·lecció 2012.

EntradaPublicat: dt. set. 13, 2011 10:03 am
Autor: Gisela010
La col·lecció primavera 2012 de la firma CABOTINE dissenyada per Gema Nicolás pren com a punt de partida la figura femenina des d’una perspectiva subtil i naïf; però com no podia ser d’una altre manera, l’essència CABOTINE impregna totes les peces d’un delicat toc d’ostentació que fa de la col·lecció un referent imprescindible per aquesta temporada.

Les propostes de Gema Nicolás per a CABOTINE ens traslladen a les nits sense final de les festes estivals, on veure sortir el sol és quelcom ineludible i on la llibertat, la ruptura amb lo convencional i els excessos es tradueixen en vestits de somni de colors brillants i patrons trencadors.

La sofisticació i luxe ens ho aporten els detalls en nacre, pedres naturals, plomes de marabú, trames de blondes sobre teixits eteris i volàtils entre els quals destaca la seda com a símbol de llibertat, i també els mikados, organzes i muselines.

Les siluetes, plenes de volums, ens sorprenen amb la seva feminitat desbordant, contraposades a marcadíssimes cintures.Destaquen les barreges agosarades de colors en vestits llargs plens de moviment, tot pensat per a aquesta dona que vol impressionar i enlluernar amb la seva feminitat, sense perdre un toc d’innocència i subtilesa.

Imprescindibles els estampats originals, signats per CABOTINE, destacant els dissenys florals sobre organzes de seda que ens recorden a la pintura en aquarel·la. Sense oblidar-nos de l’“animal print” de tonalitats metàl·liques,amb colors forts i vibrants, totalment trencadors, per a aquelles dones que no solament volen ser les protagonistes de la festa, sinó que a més saben que seran recordades i admirades durant un llarg temps.

http://www.guianupcial.tv/video=1403