Pàgina 1 de 1

Consulta - Enquestes

EntradaPublicat: dv. maig 06, 2011 11:46 am
Autor: Txell_mupl
Hola,

Estic fent un projecte empresarial per a un estudi del cicle formatiu de grau superior en administració i finances; el projecte empresarial tracta sobre la organització d'esdeveniments socials com casaments, comunions, noces...

L'empresa estarà situada a Figueres (Alt Empordà). Estic recollint dades per al projecte i m'aniria bé saber si alguns dels nuvis i núvies o que us voleu casar estarieu interessats en què us organitzéssin el casament (Per vosaltres no suposaria cap cost extra, ja que el cobrament seria una comissió pactada amb els hotels, etc.) tot per tenir-ho planificat fins a l'últim detall.

M'aniria bé saber també si coneixeu alguna empresa que ofereixi aquests serveis a Figueres o en l'Alt Empordà o a Girona, per saber si les empreses són conegudes (senzillament si en coneixeu o no d'entrada).

També adjunto una enquesta per tal d'obtenir més dades.

Moltes gràcies per col·laborar!!!

Re: Consulta - Enquestes

EntradaPublicat: dc. des. 03, 2014 11:59 am
Autor: sarahjoe
Muy buenas!

Hoy he visto que hacían un estudio sobre esto, sobre si se debe prohibir fumar o no en espacios cerrados y públicos. Yo por mi parte voto que si, que ya está bien de tanto cancer y tanta muerte por una droga legal. Además, no me gusta tener que estar comiendo o cenando en un bar o restaurante y los de la mesa de al lado con el cigarrito encendido... arrrggggg!! Que pensais sobre esto??