Pàgina 1 de 1

Jocs per fer durant la la celebració del banquet

EntradaPublicat: dl. oct. 20, 2008 8:35 pm
Autor: sheina
Hola a tots i totes el pròxim mes de novembre es casa una de les meves millors amigues i li volem preparar alguna classe de jocs per fer durant el banquet, l'aperitiu o ja buscarem el moment adient. Ja tenim algunes propostes però voliem que ens ajudessiu amb més per tenir més variatat a l'hora d'escollir. Espero les vostres respostes moltes gràcies.

EntradaPublicat: dt. oct. 21, 2008 7:19 am
Autor: ninou
quan em vaig casar, a mi em van tapar els ulls amb un tovalló i tots els nois joves que hi havia de convidats (uns 10...) els van col·locar en línia, un al costat de l'altre, i jo vaig haver d'anar palpant (jajaja, ells estaven tots d'esquena, o sigui que vaig tocar algun que altre culet...jjaa) i havia d'endevinar quin d'ells era el meu MARIT! Ho vaig endevinar i tothom flipava!!!!! Tot això al ritme de la cançó de Full Monty: I believe in miracles..

EntradaPublicat: dt. oct. 21, 2008 8:52 am
Autor: laura_v
PER EL MEU CASAMENT VOLIEM FER UN KARAOKE ENTRE PLAT I PLAT PERQUÈ TOTHOM HI PUGUÉS PARTICIPAR. EN PRINCIPI HAVÍEM PENSAT DE FER UN PRIMER GRUP D'HOMES CASATS AMB LA NÚVIA, UN SEGON GRUP DE DONES SOLTERES AMB EL NUVI I UN TERCER GRUP D'HOMES SOLTERS I DONES CASADES AMB TOTS DOS NUVIS.

FINALMENT, PER UNA QÜESTIÓ DE TEMPS, NO HO VAM PODER FER, DONAT QUE AL RESTAURANT TENIEN MOLT CRONOMETRAT EL TEMPS ENTRE PLAT I PLAT I GAIREBÉ NO ENS DONABA TEMPS NI D'AIXECAR-NOS DE LA CADIRA, PERÒ CREIEM QUE HAGUÉS ESTAT UNA BONA IDEA PERQUÈ TOTHOM ES DIVERTÍS.

Gràcies

EntradaPublicat: dc. oct. 22, 2008 8:20 pm
Autor: sheina
Moltes gràcias a tothom per les vostres respostes, com que el casament no es fins el 22 de novembre si algun més s'anima a dir alguna cosa estaré agraida. Tindre present tots els comentaris però ho haig de parlar amb 3 amigues més perquè ho preparem entre totes. De nou moltes gràcies!