Pàgina 1 de 13

Hi ha algú que es casi pel civil?

EntradaPublicat: dj. jul. 26, 2007 5:32 pm
Autor: nimo
Jo porto un cacau al cap que no vegis que si actors que si jutges de pau que si hi ha llocs bonics on no calgui fer el paripé is es signi allà mateix. En sabeu algun? :hmm::

Per cert és la primera vegada que entro al fòrum i no acabo de saber com funciona.

EntradaPublicat: dj. jul. 26, 2007 5:38 pm
Autor: Key
hola nimo!! benvinguda reina!!

nosaltres ens casem pel civil, però a l'ajuntament i després anirem al restaurant...

EntradaPublicat: dj. jul. 26, 2007 6:05 pm
Autor: Liti
Hola Nimo, benvinguda i enhorabona!!!
Jo també em caso pel civil al mateix restaurant, però abans hem d'anar al jutjat a q en casi allà mateix la jutje de Pau, q després ens "casarà" al restaurant!!!

EntradaPublicat: dj. jul. 26, 2007 6:13 pm
Autor: LABANDA
HOla, benvinguda i felicitats!! ja veuràs que ràpid t'enganxes!!
Jo l'únic lloc que conec que et casin allà mateix el mateix dia és a Ca n'alzina. Aquest dissabte vaig a mirar-lo perquè es un dels meus preferits!!

EntradaPublicat: dj. jul. 26, 2007 6:30 pm
Autor: **Laura**
hola compi!! nosotros nos casamos por lo civil, pero en el mismo restaurante aunque tenemos juez no te casan porque los libros no los pueden sacar, asi que de todas formas tienes que ir a firmar el día de antes.

Nosotros lo que tenemos pensado hacer es casarnos unos días antes en el Registro Civil de Barcelona, y el día de la boda nos oficiara la boda mi jefa y como es una persona muy emotiva y que le encanta hacer estas cosas pensamos que asi sería mas especial. >.-<:

EntradaPublicat: dj. jul. 26, 2007 6:59 pm
Autor: EDAE
Nimo, d'on ets, o cap a quina zona et vols casar??

EntradaPublicat: dj. jul. 26, 2007 11:33 pm
Autor: NUWANG
jo també em caso pel civil,pero ja m´han dit que la jutgessa de sant vicenç és una RANCIA(si,si ho llegeixes,ho ets,tia rancia,més que rancia)que no vol anar a cap restaurant a casar a ningú(tu t´ho perds,que anáves a sopar de gratis!)
en fi,que estic enrabiada com una nena petita,perque no sé qui nassos em fará de casadero al restaurant,perque el jutjat de sant vicenç és petit,lleig,vell....ho té tot,vaja.Menys mal que tinc 11 mesos per endavant per enganyar a algú....
El que vull saber és quants testimonis fan falta sent pel civil,si son 2 o 4 com a l´església,o quants....

EntradaPublicat: dv. jul. 27, 2007 12:04 am
Autor: silvia y sergio
Nusaltres crec que ens caserem uns dias avanç del casament y despres ho farem amb un actor (que ens posa el restaurant)...

EntradaPublicat: dv. jul. 27, 2007 8:04 am
Autor: NUWANG
clar!!es que a mi em sembla que als noguers no ténen "actor"oficial!!!!
He pensat d´anar a l´ajuntament a demanar-li a l´alcalde o a algún concejal(coi,com es diu concejal en catalá?)....em faria grácia la del psoe,que porta el cabell vermell,jajajaja....el que faltava al meu bodorrio!!!si no...Sempre em quedará anar a l´institut del teatre,jejeje!!!!No sé,no sé....pero em sembla tant lleig que la jutgessa no vulgui fer-te la grácia...son 10 minuts,ella sap el que s´ha de dir...no sé...sabent com está el jutjat de pau de santvi,no li costaria res....hi ha gent que es egoista,collons...que es suposa que només et cases una vegada a la vida!!!

EntradaPublicat: dv. jul. 27, 2007 8:12 am
Autor: Chiky-nit
Hola!

Jo també em caso pel civil i encara no sé com ho farem depen molt del regidor de l'ajuntament o del jutge de pau si et vol casar de veritat o no en el restaurant. El Trull a Lloret també casen allà mateix. I la jutgesa que va casar el meu germà ens va dir que era una excusa que ens donaven això de que els llibres no podies sortir del registre per que ella els treia per casar i cap problema el que passa es que no volen tenir massa feina... res més... així que nolsatres intentarem convencer a algú jutge o conseller per que ens casi de veritat allà i si no doncs signarem abans i després allà ens casarem "de mentida"....

EntradaPublicat: dv. jul. 27, 2007 8:14 am
Autor: ...eLi...
Hola Nuwang, jo també em caso per lo civil i m'han recomanat una empresa que es diu "Protocol Gestió" (www.protocolgestio.com) que tenen a gent que porta anys fent cerimònies civils. Tot i que son actors mel's han recomanat perque es veu que queda molt bé. Jo he d'anar a parlar amb ells, ja et comentaré alguna coseta...

Petons

EntradaPublicat: dv. jul. 27, 2007 10:21 am
Autor: daphne
Jo també en caso per lo civil pero primer pasaré per jutjat i al restaurant serà un paripé.

A Can Marlet fan boda civil legal, pots preguntar-ho

EntradaPublicat: dv. jul. 27, 2007 11:04 am
Autor: Jess190200
HOLA

JA TAMBÉ EM CASO ALS JUTJATS I DESPRES FAREM EL PARIPÉ AL RESTAURANT

EntradaPublicat: dv. jul. 27, 2007 11:06 am
Autor: daphne
Estem totes iguals :-))

EntradaPublicat: dv. jul. 27, 2007 12:06 pm
Autor: ...eLi...
Lo de protocolgestió també és un paripé per al restaurant, nosaltres anirem abans als jutjats a signar.

Qué guay!!!!! jeje

: ban : : ban : : ban : : ban : : ban : : ban : : ban :

EntradaPublicat: dv. jul. 27, 2007 12:46 pm
Autor: daphne
>.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<:

EntradaPublicat: dv. jul. 27, 2007 2:39 pm
Autor: Malba30
Yo me casé por lo civil y no tuve que ir antes al juzgado a firmar, pues nos casó un concejal de Hospitalet de Llobregat en el Palauet de Can Boixeres y la fecha que consta en el libro de familia es la del día de la boda . Hacen bodas el último fin de semana de cada mes excepto el mes de Agosto. Lo que si tienes que ir al registro con una persona que no hace falta que luego sea testigo para firmar un acta, pero esa firma no es la de boda. Es un palacete muy bonito y el salón es precioso.

EntradaPublicat: dv. jul. 27, 2007 4:46 pm
Autor: daphne
Malba30 ha escrit:Yo me casé por lo civil y no tuve que ir antes al juzgado a firmar, pues nos casó un concejal de Hospitalet de Llobregat en el Palauet de Can Boixeres y la fecha que consta en el libro de familia es la del día de la boda . Hacen bodas el último fin de semana de cada mes excepto el mes de Agosto. Lo que si tienes que ir al registro con una persona que no hace falta que luego sea testigo para firmar un acta, pero esa firma no es la de boda. Es un palacete muy bonito y el salón es precioso.


Yo tambien soy de hospitalet y quería casarme en el palauet de can boixeres (está al lado de mi piso) pero claro me caso en agosto y en ese mes no casan. Como yo quiero que todo conste el mismo dia entonces estamos informandonos de casarnos en arenys de munt porque si que casan en agosto (yo me caso un viernes 08/08/2008) y allí sta abierto (mi cuñada es de allí)

EntradaPublicat: dv. jul. 27, 2007 5:28 pm
Autor: Liti
daphne ha escrit:
Malba30 ha escrit:Yo me casé por lo civil y no tuve que ir antes al juzgado a firmar, pues nos casó un concejal de Hospitalet de Llobregat en el Palauet de Can Boixeres y la fecha que consta en el libro de familia es la del día de la boda . Hacen bodas el último fin de semana de cada mes excepto el mes de Agosto. Lo que si tienes que ir al registro con una persona que no hace falta que luego sea testigo para firmar un acta, pero esa firma no es la de boda. Es un palacete muy bonito y el salón es precioso.


Yo tambien soy de hospitalet y quería casarme en el palauet de can boixeres (está al lado de mi piso) pero claro me caso en agosto y en ese mes no casan. Como yo quiero que todo conste el mismo dia entonces estamos informandonos de casarnos en arenys de munt porque si que casan en agosto (yo me caso un viernes 08/08/2008) y allí sta abierto (mi cuñada es de allí)Siiiiiiiiiii!!! Arenys de Munt!!! Ole ole ole!!!!

Si t casas en mi pueblo, t vy a ver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ole ole esa daphne!!!

EntradaPublicat: dv. jul. 27, 2007 5:33 pm
Autor: daphne
siiiiiiiiiiii que ilusión guapa.
La suegra de mi hermano como aun vive allí (mi cuñada ya vive en barcelona desde que se caso en agosto pasado on mi hermano) me lo tiene que mirar. Me hace ilusion casarme en arenys porque es un pueblo muy pero que muy especial
"Arenys de munt del maresme el millor punt"
jajjajaja