Condicions d’ús dels fòrums de discussió

Novetats i notícies de GuiaNupcial.com

Condicions d’ús dels fòrums de discussió

EntradaAutor: Toni » dj. oct. 27, 2005 9:59 am

Els administradors i moderadors d'aquest fòrum no revisen els missatges i material publicat amb anterioritat a la seva publicació, per tant tramitant l’alta d’aquest fòrums es compromet a no publicar material insultant, racista, obscè, vulgar, d'odi, amenaçant, orientat sexualment, o cap altre que d'alguna manera violi les lleis vigents. Els administradors i moderadors retiraran qualsevol missatge o material que vagi en contra del que aquí es disposa, quan així li notifiqui un tercer, prèvia la revisió dels missatge o material afectat i, en qualsevol cas, quan així ho decretin els òrgans judicials competents. Mitjançant l’alta als fòrums vostè dóna el seu consentiment perquè la seva direcció IP sigui guardada amb l’única finalitat de cancel•lar l’accés en el cas que es violin les normes aquí establertes.

Segons el que s’ha indicar fins ara doncs, amb l’alta a aquests fòrums es dóna per assabentat que tots els missatges publicats en aquests expressen els punts de vista i opinions dels seus respectius autors i no la dels administradors, moderadors o el webmaster (excepte els missatges publicats per ells mateixos) per la qual cosa no se'ls considerarà responsables.

Segons el que disposa la Llei Orgànica, 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, amb l’alta als fòrums dóna el seu consentiment per tal que les seves dades siguin incloses en fitxers titularitat de Creacions a la Carta S.L., amb l’objectiu de gestionar la seva participació als mateixos. Així mateix dóna el seu consentiment per tal que les dades personals assenyalades com a públiques en el formulari d’alta, siguin publicades en un apartat públic de la web pel coneixement de la resta d’usuaris. Les seves dades personals no seran directament comunicades a tercers sense el seu consentiment, el webmaster, l'administrador i els moderadors no poden responsabilitzar-se per intents de hackers que puguin portar a que aquesta informació es vegi compromesa.

Aquest sistema de fòrums utilitza cookies per emmagatzemar informació al seu ordinador. Aquestes cookies no contenen la informació que ha introduït, només s'utilitzen per millorar la visualització dels fòrums. El correu electrònic només s'utilitza per confirmar els detalls del seu registre i contrasenya (i per enviar-li una nova contrasenya si oblida la que té actualment).

En participar en aquest fòrum accepta totes aquestes condicions.

Annexos:

Annex1: Publicitat al Fòrum
.- queda totalment prohibida la publicitat directa de productes o serveis.
.- els clients de GuiaNupcial.com podran participar al fòrum asessorant en el seus serveis als nuvis però no fent publicitat directament.
.- els no clients de GuiaNupcial poden contactar amb el nostre departament comercial. [ info@guianupcial.com , T. 934864706 F. 934864705 ]


Annex2: Personalitat múltiple o falsa identitat
.- no es permès participar al fòrum sota una falsa identitat o amb personaliat múltiple ( diversos usuaris creats per una persona ) amb fins comercials, o bé fer-se passar per nuvi o núvia per intentar implicar-se en les decisions dels usuaris del fòrum.

Annex3: Aixó no és un mòbil, és un fòrum
.- intenteu fer servir el teclat correctament i no abusar sense cap necessitat de les expressions típiques dels missatges sms: pk, tmb..

Annex4: Voyeurisme
.- es considera un Voyeur un usuari registrat que entra asiduament al fòrum i que no escriu cap missatge. Els usuaris detectats amb cap missatge des de 30 dies desprès de l'alta seran desactivats.

Annex5: Repetició de missatges
.- no està permès la repetició indescriminada del mateix missatge en diferents fòrums.


Annex 6: Escriure missatges sense contingut
.. tipus: Felicitats, ;-), molt bé, "a mi també em passa", gràcies, neu:-D , de forma continuada amb la intenció deliverada de pujar el número de missatges del perfil serà causa de bandeig del fòrum amb una durada de 30 dies.


.- l'incomplement de qualsevol norma o annex pot implicat la baixa del fòrum per part de l'administrador a l'usuari que l'hagi incomplert.
:: Toni Rufo

:: www.creacions.com ::
Avatar de l’usuari
Toni
Administrador bi-mil·lenari
Administrador bi-mil·lenari
 
Entrades: 4234
Membre des de: dc. abr. 23, 2003 12:23 pm
Ubicació: bcn

Torna a: Info

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
cron